2017. szeptember 10.a párjával járt itt 55 A szálloda gyönyörű helyen fekszik. Már az autóból kiszállva pozitív volt az élmény, harapni lehetett a friss levegőt. Előbb érkeztünk másfél órával, de a szoba már kész volt, átadták nekünk. A környék gyönyörű, a park gondozott, a szoba tágas és tiszta. A nyugalom és csend megfizethetetlen.
A wellness szuper, tiszta, állandó felügyelettel. Első nap menüválasztásos vacsora volt, 5 leves, 20 féle főétel, 5 savanyú és 5 desszert közül lehetett választani. Bőséges adagot kaptunk. Második napon svédasztal volt, a választék szintén bőséges. Szuper volt, visszamegyünk! ! !
2017. augusztus 8.gyerekekkel járt itt 45 Nyolcadik alkalommal voltunk itt, 5 napot töltöttünk el. Faházban laktunk, ahol a tavalyi évhez képest történtek pozitív változások. A jelzett problémákat orvosolták. Az ellátás változatlanul kiváló, félpanziós ellátás megfelelő, a személyzet a külön kéréseket is teljesíti.
A medence részen azonban kevés a napernyő, lehetne több napágy, az elmúlt nyolc év alatt ezek valószínűleg nem lettek cserélve, számuk nem bővült. Javaslom "egyes híres" személyek kitiltását, mivel viselkedésük az elvárt társadalmi normáknak nem felelt meg. Gondolok itt az utcai ruhában fürdésre, gyerekeken az úszópelenka nélkülözésére, kiabálásra stb. . . Sajnos ez a négy csillagos szálloda hírét nem emelte. Erről természetesen nem a személyzet tehet. Ennek ellenére jövő évben is itt tervezzük a nyaralásunkat.
2017. április 11.a párjával járt itt 55A sok kisgyerekes család ellenére nyugodt, magas színvonalú pihenés volt. Bőséges, különleges ételkínálattal. Eddigi tapasztalatok alapján itt volt a legnagyobb választék, ahol a különböző allergiában szenvedőkre is gondoltak. Tiszta, kényelmes szobában voltunk. A wellness részleg is kitűnő. A park rendezett, minden igényt kielégítő. Ár-érték arány megfelelő.
2014. augusztus 26.gyerekekkel járt itt 55Ötödik éve nyaralunk itt, már a következő évi időpontot is lefoglaluk elutazáskor. Szerintem ez mindent elmond! ! ! Az első szálloda, ahol fejlesztéseket is találunk, nem hagyják romlani a minőséget! A fazáh tiszta és kényelmes, a reggeli és vacsora is kitűnő. A személyzet kedves és segítőkész. Nagyon szeretjük a kinti medencét, amit folyamatosan tisztán tartanak.
2013. április 26.a párjával járt itt 55Mindennel elégedettek voltunk, rend, tisztaság. Az ételek választéka reggelinél és vacsoránál is páratlan. Nyugalom, pihenés, tökéletes kikapcsolódás. Gyerekeknek paradicsom, sehol nem találkoztam még ennyi lehetőséggel. Az elektromos kisautók, gokartok, játszószoba és a labirintus mind nagyon szuper volt. Mindenkinek ajánlom.