2017. szeptember 22.egyedül járt itt 55 Örülök, hogy rátaláltam erre a szállodára. 3 nap 2 éjszakát töltöttem a hotelben. A környezet, a szálloda nagyon szépen, igényesen van kialakítva. Nagyon finomak voltak az ételek, csodás, tiszta a szálloda, a személyzet kedves, segítőkész volt. A tisztaság tökéletes, az ételek választéka a reggelinél és a vacsoránál jó volt, finom is volt.
Amikor valami elfogyott, pillanatokon belül hozták a frisset, a felszolgálók rendkívül gyorsak, nagyon udvariasak, kedvesek voltak. A fürdőbe és a szaunákhoz közvetlen átjárás biztosított fürdőköntösben. A kozmetikában a terápia során ellazultam, feltöltődve éreztem magam. A kozmetikus hölgy nagyon kedves volt és hasznos tanácsokat adott. A hotel személyzete biztosította számomra a vasútállomásra az ingyenes transzfert. Nem fogom elfelejteni az itt töltött napokat. Magyarország legjobb szállodája és másnak is csak ajánlani tudom.