2017. április 22.a párjával járt itt 45 4 nap 3 ott töltött éjszaka alapján csak ajánlani tudom másoknak is ezt a kíváló helyen található szállást. A Börzsönyben tervezett kirándulások remek kiinduló pontja lehet ez a szállás. A szervezett és egyéni túrák kínálata minden korosztály számára kínál sokféle lehetőséget.
Egy dolog azért árnyékot vet a szállásra, ez pedig a rönkházban a hatos szoba. Ennek a szobának az elhelyezése az teljes mértékben a nyugalom megzavarására alkalmas. Akit ide helyeznek el, pl. minket is, annak valamilyen kompenzációt (pl. kedvezmény) kellene kapnia, hiszen a lépcsőházzal határos ezért minden mozgás olyan mintha a szobában történne. És ha ez nem volna elég mindenki csak abban reménykedhet, hogy nem lesz bowlingozó kedvű lakó a szálláson, mert az természetesen éppen a szoba alatt van és a lépcsőház mellett ez is olyan mintha a szobában gurulnának a golyók.