2019. január 16.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Szilveszteri programunk helyszínéül választottuk az Erdőspuszta Hotelt. Jó döntés volt mert szép és jól felszerelt a szoba, nagyon tiszta minden helység, a személyzet hozzáállása szinte majdnem minden esetben kifogástalan. Az ételekkel jórészt elégedettek voltunk. A legfinomabb nekem a szuvid sertésborda volt!
Ami rontotta a minőségen, hogy a melegentartókban nagyon hamar kihültek, tönkrementek az amúgy jól elkészített ételek. ( Reggeli rántotta, tükörtojás, ill sunday brunch )Az étlapról választott vacsorák kifogástalanok voltak. Ügyes megoldás a saját állatfarm, ahonnan az alapanyagok jórészt származnak. Összességében a park, a tó, a vendégház még télen is nagyon hangulatos, egyedi. Ha valamit változtatnék az az ételek melegentartásának átgondolása és a büféasztalok elhelyezése, mert kellemetlenül szűk helyen kell a reggelinél tolakodni! Összességében mindent megtesznek a vendégek kényelméért, és azért hogy jól érezze magát mindenki.
2018. február 21.egyedül járt itt 25 Az étterem sok éves múltra tekint vissza. Kb. húsz évvel ezelőtt gyakran jártunk itt. Mostanában csak véletlenül tévedtem be, és azzal szembesültem pár hónapja, hogy zárva felújítás miatt. Kíváncsi voltam hogyan sikerült a megújulás, így betértem ételhordóval egy menüért. Megdöbbentett mennyire ízléses, letisztult lett az új belső tér a régihez képest.
A pincérek elegáns egyenruhában, profi jelenléttel még fokozták a jó benyomást! Szívesen betérnék egy hangulatos vacsorára. . . . és ezt el is döntöttem, hogy így lesz! A pozitív benyomásnak azonban azonnal végeszakadt, mihelyst megkóstoltam az ételt, amit ott vettem. Ehetetlenül sós mind a leves, mind a Bakonyi sertés. A leves ezenkívül modortalanul semmilyen - konzervbórsó sóóóós vízben. A fő étel szaftja vizes, híg, íztelen kivéve a sót. A hús jól készült, a tészta nem volt túlfőzve. Az ételek javíthatatlan ízléstelenségről árulkodtak, így az a la carte sem ígér gasztronómiai élményt. Sajnálom! A berendezésen kívül még egy valamit (valakit) kellene lecserélni. . . (A menü hiába olcsó, nem kell hogy rossz legyen! Vannak helyek ahol nem az! )
2018. január 22.a párjával járt itt 55 Székesfehérvárra utaztunk és véletlenül álltunk meg a Fekete Gólyában egy kávéra. Szilveszter napja volt, minden asztal foglalt, de leültettek bennünket. Megfogott a hely nagyon egyedi stílusa, így tájékozódtam, ha pár nap múlva visszafelé jövünk tudunk-e itt ebédelni. Azonnal kaptam egy névjegy kártyát, mivel javasolták, hogy foglaljunk asztalt.
Igen, nagy a forgalma, ami érthető az ott tapasztalt vendégfogadás és finom ételek láttán. Visszaúton megálltunk és nem csalódtunk. Szerencsére egyre nagyobb "divat" a minőségi vendéglátás!
2018. január 22.a párjával járt itt 55 Már a fényképeken feltűnt a szálloda szobáinak eltalált stílusa. Két szobát is kipróbáltunk és mindkettő nagyon egyedi, kényelmes. Picit levont az élményből, hogy a DE LUXE lakosztály gyönyörű pihenőágya kissé foltos. Az étterem kínálata és az ételek minősége kitűnő! Ízében és állagában kifogástalan fogásokat élvezhettünk!
A személyzet profi. A hotel desing nagyon kedves, hangulatos! Tényleg értenek ahhoz, hogy jól érezze magát a vendég!
2013. június 3.a párjával járt itt 55 A Mókus Csárda Pósteleken, Békéscsaba és Gyula között található, kis kitérővel. Nagyon kellemes kirándulóhely is egyben! 21 évvel ezelőtt itt tartottuk az eljegyzési vacsoránkat, a férjemmel. (Még házasok vagyunk! :)
Később az étterem elvesztette a vonzerejét, de jó pár éve egy új tulajdonos megérezte a lehetőséget, és kihasználva a hely remek lehetőségeit, izgalmas szabadidő parkot is üzemeltet.
Az étterem megújult, és lenyűgöző minőségű magyaros ételeket kínálnak, korrekt áron! Többször jártunk arra az utóbbi időben, de a Pünkösdi bográcsos pacal és a kemencében sült, valóban ropogós csülök igazán emlékezetes marad! Nagyon szép, igényes környezetben, jó kiszolgálás, szuper ételek! Megéri a kis kitérőt, átutazóknak is!
2013. április 30.a párjával járt itt 55 Teljesen véletlenül találtunk rá, útközben Simontornya felé a Kígyós Csárdára. Megéheztünk és betértünk. Akkor szembesültünk azzal, hogy milyen különleges vendéglátó helyre tévedtünk. Az étlap elején megismerhettük a shéf, Varga Károly érdemeit, és az ételek ezt teljes mértékben alátámasztották!
Az a bánatom egyedül, hogy ritkán járok arra! Ha valakinek útba esik, éhes, jót, különlegeset akar enni, korrekt árron, NE HAGYJA KI EZT AZ ÉTTERMET. Még most is emlegetjük az élményt! Köszönjük!
2013. április 30.a párjával járt itt 55Kiváló szolgáltatások, kedves személyzet, kényelem! Az ételek finomak, de vocherrel semmi extra. Pici csalódás? ! Szerintem teljes árban kifogástalan, így inkább korrekt. Semmi kifogásom nincs, szívesen visszatérek bármikor! Másoknak is teljes szívvel ajánlom!
Az árak négy csillagosak, de a feltételek is! Minden évben üdülünk *** ill. **** minősítésű szállodában, de a Fried Kastély Hotel Toplistás!