2016. július 25.gyerekekkel járt itt 55Kuponos ajánlatot vásároltunk, nagyon kedvező áron.
A kiszolgáláson viszont egyáltalán nem éreztük, hogy "kuponos" lett volna. Nagyon kedves és segítőkész volt a személyzet, a szoba is tiszta és igényes. A reggeli bőséges, nagy választékkal, minőségi ételekkel.
A wellness részleg is megfelelt az elvárásoknak. Biztos vagyok benne, hogy nem utoljára szálltunk meg itt.
2016. április 24.gyerekekkel járt itt 25 3 napra foglaltunk itt szállást tavaly augusztusban. Mivel nem volt jó idő, ezért odafele örültünk, hogy "nem baj", legalább wellness részleg van. Hát a medence vize teljesen hideg volt, a szaunát pedig csak naponta 3 órára lehetett bekapcsolni, így ott tömeg volt, élvezni nem lehetett a szauna adta lehetőséget.
Az udvar szép, szalonnasütő hely van, illetve a gyerekeknek játszótér, ami pozitív. A szobával sem volt gond, tiszta, normális. Viszont a svédasztalos reggeli "hagy maga után kívánnivalót", kb. egy diáktábor szintjén van. Ha erre megyek kirándulni, megszállni 1 éjszakára jó, de több napra biztos, hogy nem mennék ide.