2018. június 20.gyerekekkel járt itt 55Több alkalommal voltunk már itt,sosem csalódtunk. Gyors,korrekt kiszolgálás,hatalmas adag ételek és teljesen reális árak fogadnak mindig bennünket. A bőségesen etlapon mindenki talál magának megfelelő ennivalót,legyen az pizza, frissen sültek vagy kész ételek. Talan az egyik legprofibb hely ahol vidéken járva ettünk egy jót. Ajanlom mindenki számára.
2018. június 20.a párjával járt itt 35 Egy hétvégi kikapcsolódás közben tértünk be Esztergomban erre a helyre. Alapvetően egy büfé jelleg amit az ember elsőre meglát. Ennek megfelelően az ételek közepesnek mondhatók. Pizzából hatalmas választék van,de mi nem erre vágytunk ebéd gyanánt. Más jellegű ételből kicsi a választék,divatos elnevezések, hétköznapi ízek.
Marhapörkölt nekem túl zsírosnak tűnt, saláta viszont finom,de nagyon kevés. A számla az ételek tükrében kicsit borsos,de még elviselhető.
2017. szeptember 16.a párjával járt itt 55 Hosszú hétvégét töltöttünk Kehidan,érkezés után nagyon éhesen mentünk erre a helyre. És nem bántuk meg. Hatalmas adag tökéletesen elkészített ételt kaptunk :) A pincér nagyon udvarias,a hely jellege magával ragadó. Az árak pedig teljesen normálisak,sőt az adagot figyelembe véve,még olcsónak is mondanám.
Párom grill tálat evett,amin minden tökéletesen volt elkészítve :)
Az én töltött karajom pedig feladta a leckét :D
Ha erre járunk,biztosan visszatérünk.
2017. szeptember 16.családjával járt itt 45 A szállás tisztaság,felszereltség szempontjából tökéletes volt. Viszont apró hiányosságok akadtak,amik azért okoztak kellemetlenséget. 1. Víznyomás szinte egyenlő a nullával,egy gyors tusolás is 10 percig tart. 2. Tv nézhetetlen,egyszerűen mintha nem lenne jel,holott elvileg van. Mi pihenni mentünk,szerettünk volna esténként tvt nézni,na ezt nem sikerült.
Kehidán a fürdőn kívül semmi lehetőség nincs. Hévíz,Keszthely szerencsére elég közel van,ezért ki tudtunk kapcsolódni. Összességében jól éreztük magunkat :)
2017. május 17.családjával járt itt 55Egy kicsi,de annál hangulatosabb hely ahol senki nem marad éhes. Talán pont a kis hely teszi ilyen minőségűvé.
Hatalmas adag steak mindenféle verzióban,mindenki szája íze szerint. Sosem csalódtunk még a minőségben.
A személyzet udvarias,gyors. A tulajdonos mindenkivel külön foglalkozik, érezhető hogy szívből csinálja.
Rendszeres vendégek vagyunk es leszünk is :)
2017. május 17.családjával járt itt 55Több alkalommal voltunk már itt. Az étterem rész nagyon kulturált,pincérek segítőkészek.
Ételek változatosak és mind mennyiségben,mind minőségben megfelelőek.
Pizzeria rész különösen kitűnő. A környék legjobb pizzáját tudják elkészíteni(szerintünk). Csütörtökön es pénteken "féláras akció" van,ami az amúgy sem drága ételt még olcsóbbá teszi.
Ajánlom mindenkinek :)
2017. május 15.gyerekekkel járt itt 45 Volt már rossz tapasztalatom mikor hirtelen keresek szállást,ezért eléggé körbejárom a tapasztalatokat mielőtt döntök. Most is ezt tettem,de rájöttem ami másnak szuper,az nekem egy átlagos semmi extrát nem nyújtó élmény. A hotelben rengeteg lehetőség lenne,de nincs kihasználva. . . A személyzet tényleg kedves,segítőkész.
Es talán ebben is merült a dolog. A szoba egy alapfelszereltségű helység,ami alvásra tökéletes ha szereted a kemény párna,puha matrac kombinációt. Mi alapvetően nem nézünk tvt,de a 2 éves gyerek szeretett volna egy mesét megnézni reggel. Nem tudott. . . azt hiszem 10 csatorna volt összesen. Bababarát szállás. . . valóban elkészítették a gyereknek a kiságyat,fürdésre kádat,bilit stb. De pl az reggel/este kakaót csak az étteremben lehet melegíteni. . . A gyerek játszószoba szuper! Tényleg minden van benne. A kaladpark a hotel mellett egyik. nap sem volt nyitva. Bár ha nyitva lett volna sem biztos használjuk,1000 ft hogy csuzda/hinta élménye is legyen a kicsinek nekem nem éri meg. Hatalmas parkban van a hotel,aminek kb felét lehet sétára használni a minősége miatt(régi laktanya terület)
Reggelit kértünk ellátásnak. Majd ugy döntöttünk legyen vacsora is. Első körben a 2500/fő/vacsora kicsit furcsának tűnt,de lássuk. Majd mikor a 2 évesemnek féláron akarták adni enyhén szólva meglepődtem. . . ilyet még sehol nem láttam,hogy svédasztalos vacsora egy ekkora gyereknek ennyibe kerüljön. 2 féle leves
1 vega+3 húsos főétel
1 desszert. Mennyiségre és minőségre sem érte meg az árát. Reggeli elfogadható,nagyobb választék,finom ételek. Fürdőbelépőt kaptunk ingyen. Szuper dolog. De számunkra hatalmas csalódás. Kevés medence,kevés lehetőség. Összegezve,akciós csomagban vásároltam a kupont,ennyit megért. De mi sajnos nem leszünk visszatérő vendégek.