2018. május 31.a párjával járt itt 45 Először az összegzés: mindent egybevéve jó hely, érdemes idejönni. A panzió tulajdonosa (gyakorta recepciósa) kedves, udvarias, segítőkész. Az épületben a lépcsők meredekek, de a szobák szépek, rendezettek. Gyakori szellőztetés azonban szükséges. Amikor átvettük a szobát, kifejezetten büdösnek, szellőzetlennek találtuk.
Mindenben azt éreztem, hogy az ár/érték arányt igyekeznek elsődlegesen biztosítani, ezt értékeltem. A reggeli bőséges és változatos, de jól látszott a Sissy-termékekből (Penny Market), hogy igyekeznek gazdaságosan működtetni a konyhát. A vendéglátóipari rutin érződik. Amikor ott jártunk, szinte minden szoba megtelt, magát a panziót ("hotelt") okosan menedzselik. Feleslegesen semmire sem költenek, a korrektség egyértelmű, nagyvonalúságnak azonban nyoma sincs. :) Ha jó áron szeretnénk megfelelő szálláshelyre menni Cserkeszőlőn, a Royal Hotel megfelelő lehet az elvárásainknak.
2018. május 31.gyerekekkel járt itt 25 A Jázmin Panzió Gyulán, a fürdőtől nem messze található. Kifejezetten olcsón lehet itt megszállni, és ha az igényeinket ehhez igazítjuk, még el is tudjuk fogadni a helyet. Csendes, nyugodt a környezet, a személyzettel sem volt problémánk. A reggeli több mint minimalista volt, olcsó kenyér, TV paprika és valamiféle felvágott.
A szobára igen csak ráférne némi felújítás (pl. kapcsolók). A tisztasággal nem volt probléma, de a szoba bútorzata már nagyon elavult. Nem beszélve az ágy matracáról, amiben szerintem még "atkatelepek" is lehetnek. Összességében szükséges a hely elfogadásához "némi" kompromisszum-készség. Ha olcsón szeretnénk megszállni, s az igényeinket ennek megfelelően kellően alacsonyra tudjuk tenni, akár még kifejezetten jól is érezhetjük magunkat Gyulán, de azért túl sok időt ne töltsünk a szálláshelyen. :)