2020. október 8.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Tegnap tértünk be a Nr. 8. Étterembe Hajdúszoboszlón, ugyanis séta közben megszomjaztunk. Azért esett erre a helyre a választásunk, mert nagyon hívogató volt kívülről, tele szebbnél szebb növényekkel, kedves dekorációval. A teraszon foglaltunk helyet, de megnéztük belülről is az Éttermet, igazán hangulatos, s tiszta hely.
A felszolgáló udvarias volt, figyelmes és gyors. Igaz, csak barna sört kértünk, mert nem voltunk éhesek. Ettől függetlenül megnéztük az étlap kínálatát: sok-sok finomság közül lehet választani, elfogadható áron. Legközelebb biztosan megkóstolunk valamit.
2020. szeptember 22.a párjával járt itt 45Tegnap jártunk férjemmel a KFC veszprémi éttermében. Gyakran megfordulunk itt, mert nagyon-nagyon szeretjük a friss, forró csirkét, krumplit, s minden kínált ételüket, italukat, desszertjüket. Sajnos azonban a tisztaság hagy kívánnivalót maga után. Lehet, hogy kevés az idő, vagy a személyzet, de az asztalokat, padokat nem tiszítják elég sűrűen. Azonban a finom falatok miatt továbbra is látogatni fogjuk a KFC-t.
2020. szeptember 17.barátokkal járt itt 55 Tegnap jártam barátnőmmel korai vacsorát enni a veszprémi Horváth-Kert vendéglőben. A szép, napos időben a teraszon foglaltunk helyet. Amikor csak lehet, ott ülünk le, mert igazán kellemes ott étkezni. Ahogy korábban, most sem csalódtam: gyors és kedves volt a kiszolgálás. Bőséges adagokat kaptunk, ahogy máskor is, ízletes volt minden falat.
Limonádékból (is) széles volt a választék, a maracujás mellett döntöttem. Valóban maracuja íze volt, nagyon ízlett. Az étteremben telt ház volt, ahogy legtöbbször, nagyon sok ember szereti méltán ezt a helyet. Több, mint húsz éve rendszeres vendégük vagyok, gyakran megyünk a családdal, barátokkal falatozni egy jót. Mindenkinek ajánlom, aki kedveli a magyaros, hagyományos ételeket. Napi menüt is kínálnak.
2020. augusztus 25.barátokkal járt itt 55 Múlt héten töltöttünk 4 napot a WF Szabadidőparkban, 8-an. Nagyon tetszett a hely! Hatalmas területen fekszik, gyönyörű a horgásztó, kellemesek, tiszták a medencék, a csúzda remek szórakozási lehetősége kínál, bőséges a büfék választéka. Itt minden korosztály megtalálja a kikapcsolódási lehetőséget.
Nekünk a szálásunk is a WF Szabadidőparkban volt, faházakban. Azzal is teljesen meg voltunk elégedve, bár a konyhák felszereltsége kicsit hiányos volt, de ez nem okozott problémát. Örömmel visszatérnék Komáromba, a WF Szabadidőpark Strandfürdőjébe.
2020. augusztus 24.barátokkal járt itt 15 Múlt héten, 8-an a komáromi WF Szabadidőparkban töltöttünk el 4 napot. A szálláshoz járó reggelit a Park Étteremben fogyaszthattuk el. Sajnos, rendkívül szegényes volt a választék, kicsik voltak az adagok, töröttek, csorbák és koszosak a poharak, tányérok. Viszont nem ez volt a legnagyobb probléma.
A két férfi felszolgáló mindhárom reggelen morcos, goromba és udvariatlan volt, arcokat vágtak és dörmögtek a bajszuk alatt. Mi mosolyogtunk, kedvesen megköszöntünk mindent, barátságosak voltunk velük, de hiába. Egyébként minden vendéggel visszataszítóan viselkedtek. Még egymással is összezörrentek, az étkező családok előtt. Első reggel még kértünk egy étlapot, hogy megnézzük, mit vacsorázzunk a Park Étteremben, de elment tőle a kedvünk. Kerestünk más helyet. Az étterem szép belül, csodálatos környezetben van, óriási hiba ilyen személyzettel tönkre tenni a hírnevét.
2020. augusztus 24.barátokkal járt itt 55 Augusztus 22-én ebédeltünk 8-an a komáromi Tó Csárdában, nyaralásunk alatt. Először voltunk ott, s mindannyian nagyon meg voltunk elégedve. A hagyományos ételek mellett kínálnak különlegességeket is, mint pl. Duna borda, Kisalföldi cigánypecsenye, stb. Hatalmas adagokat szolgáltak fel az ínycsiklandó, ízletes ételekből.
A személyzet kedves, udvarias, gyors és figyelmes. Tisztaság van mindenhol. Remekül éreztük magunkat a Tó Csárdában.
2020. augusztus 17.a párjával járt itt 55 Augusztus 15-én, délben érkeztünk meg férjemmel az Aszófői Halsütőbe. Nem először jártunk ott. Ha arra vezet az utunk, minden alkalommal betérünk, már évek óta, akár családdal, akár kettesben. Annyira finom sült halakat, halászlevet, savanyúságokat kapni ott, hogy soha nem tudunk ellenállni az ízletes falatoknak.
Az italok hűtöttek, a kiszolgálás korrekt. A pult előtt mindig hosszú sor áll, de érdemes kivárni, s egyébként is gyorsan lehet haladni, az ott dolgozók szapora munkatempójának köszönhetően. Nagyon szeretjük az Aszófői Halsütőt, s az ott készített ételeket. Még sokszor vissza fogunk térni, télen-nyáron egyaránt.
2020. augusztus 17.családjával járt itt 55 Tegnap, augusztus 16-án ünnepeltük 16-an egy családtagunk születésnapját a Laci Pince Csárdában. Most jártam ott először, s mondhatom, lenyűgözött a hely hangulata és a táj szépsége is. A Csárda hosszú ottlétünk ideje alatt végig telt házzal üzemelt. Rengeteg vendég érkezett folyamatosan, hogy egyen-igyon egy jót.
Minden elismerésem a személyzeté, mert végtelenül kedvesek, figyelmesek, udvariasak s gyorsak voltak, pedig egy perc megállásuk nem volt. Családunk mindennel maximálisan meg volt elégedve. Rendkívül finom, bőséges, ízlésesen tálalt ételeket kaptunk, az italok hőmérséklete megfelelő volt, nagyon-nagyon jól éreztük magunkat a Laci Pince Csárdában. A tisztasággal is minden teljesen rendben volt. Visszatérünk még.
Kihagyható
2020. március 3.a párjával járt itt 25 Március 1-én kerestük fel férjemmel a Brigetio Gyógyfürdőt Komáromban. Most jártunk ott először. A személyzet kedves és segítőkész volt. A belépőjegy igazán kedvező. De ettől eltekintve kicsit csalódtunk. Először az tűnt fel, hogy az egész fürdő területén rendkívül kevés nyugágy volt, s kényelmetlen műanyag székből sem állt sok a vendégek rendelkezésére.
Így tehát az, hogy eldőlve olvasgassak, nem teljesülhetett. A kinti medencét körül ölelő „fakerítés” nyomasztó volt, ronda és elhanyagolt. A benti részek sem voltak szépek, ezenkívül a medencékben, a vízen koszdarabok úsztak. A jacuzziban nem működött minden fúvóka. A büfé kínálata nem volt hívogató. Masszázsra nem tudtunk bejelentkezni, mert az ajtón az állt, arra a napra minden hely betelt. Furcsa volt azonban, hogy ottlétünk ideje alatt semmi nem történt: nem nyílt az ajtó, nem várakoztak emberek masszázsra, nem volt mozgás. Sajnos, nekünk ez a fürdő nem jött be.
2020. március 3.a párjával járt itt 55 Március 1-én, vasárnap délután tértük be férjemmel Kisbérre, a Bakony Étterembe. Még soha nem jártunk itt, nem tudtuk, mire számíthatunk. Belépve egy nagyon kellemes, szép, családias étterem, s kedves személyzet fogadott bennünket. Többen is étkeztek, amikor megérkeztünk, már akkor láttuk, hogy jó nagy adagokat tálalnak fel.
A kiszolgálás gyors volt, figyelmes, az étel pedig – Bőségtál 2 személyre – friss, s nevéhez méltóan bőséges volt. Olyannyira, hogy a felét haza is vittük. Láttam, hogy az étlapon különlegesség – pl. békacomb – is szerepel a sok magyaros étel mellett. Az árak teljesen normálisak, átlagosak voltak. A mosdó tágas, s tiszta volt. Elégedetten és jóllakottan távoztunk. Ajánlom a Bakony Éttermet mindenkinek, aki Kisbéren jár.