2024. augusztus 10.gyerekekkel járt itt 55Bár a karácsonyi műsornál picit kevésbé volt látványos,minden elismerés abba a rengeteg munkába,amit a szereplők belefektetnek. Kiemelném a szuper zenekart és énekeseket. Viszont: brutálisan ment a légkondi,mindenki azzal takarózott,amivel tudott. Aki nyáron megy (és elöl ül ahol mi), vigyen extra réteg ruhákat és zoknit,kelleni fog!
2024. augusztus 8.gyerekekkel járt itt 55Hajózás után sétáltunk erre. Először kicsit sokkalltuk az 1950 Ft-ot a jegeskávéért, de úgy voltunk vele, nyaralunk, lássuk. 2 óriási gombóc vaníliafagyira került jó nagy adag frissen főtt kávé, tej, tejszínhab, cukor, öntet, jég egy jó magas pohárba. . . Az egyik legjobb jegeskávé volt, amit valaha kósoltam és iszonyatosan kedves kiszolgáló fiatalember készítette el. Próbáljuk ki ha erre járunk!
2024. augusztus 7.gyerekekkel járt itt 55Az út mentén először észre se vettük,szuper hangulatos hely a biciklisút mellett,így sokan állnak meg. A kifizetett ételért menni kell ha szól a csipogó. Sajnos csak egy működő mosdó volt,ahol folyamatosan sokan álltak. Egy kézmosó kihelyezése sokat segítene,mert ragadtunk a szószok után de esélytelen volt a mosdóba bejutni.
2024. augusztus 2.gyerekekkel járt itt 55Mindenképpen vegyünk előre online jegyet,ha nyáron megyünk,mert hamar elfogynak aznapra. A látogatás 3 részből áll: körbevezetés,10 perces rövidfilm megnézése és csónakázás (sorbanállással a csónakért). Egyszer mindenképpen látni kell.
2024. augusztus 2.gyerekekkel járt itt 552 év után tértünk ide vissza. A pizza továbbra is finom, a limonádé szintén. Az árak a helyi viszonylatban korrektek,a kiszolgálás minimálisan lehetne kedvesebb. Az online helyfoglalás prímán működött és kellett is,mert annak ellenére hogy hétköznap voltunk,végig tele volt vendégekkel.
2024. augusztus 2.gyerekekkel járt itt 35Lehet az volt a baj,hogy csak egy kávéra ültünk be. A férfi kiszolgáló kifejezetten érzékeltette velünk,hogy nem lát minket szívesen. A kávé ára rendben volt, a süti már jóval drágább (1690 Ft/szelet). A gyönyörű környezet ellenére soha nem jövünk ide többet.
2024. augusztus 2.gyerekekkel járt itt 55A szállás ár-érték arányban és az elhelyezkedést tekintve tökéletes. A reggelivel jól lehet lakni,bár nekünk későnek érződött 8 órakor. A környék tiszta,rendezett,a szobák tágasak. A kinti medence vize elég hideg, a benti jacuzzi nyáron nem üzemel. Tökéletes kiindulópont a környék felfedezéséhez.
2024. augusztus 1.gyerekekkel járt itt 55A nyári csúcsidőben a jegyek drágábbak,de van családi kedvezmény. A kastély gyönyörű,de a pluszba váltott pálmaház nem biztos,hogy megérte.
2024. július 31.gyerekekkel járt itt 552 év után tértünk ide vissza, a hangulata változatlan,bent iszonyat fülledt meleg sajnos. A menü nagyon megéri, a levest,mivel többen kértük ugyanazt,nagy tálban hozták,sokszoros mennnyiséget. Rengetegen vannak,végig jöttek az emberek,elvitelre is rendelni. Kávé nélkül távoztunk igaz,mert nagyon leterheltek voltak a felszolgálók,de nem csalódottan.
2024. július 31.gyerekekkel járt itt 55Külföldi mintára karszalaggal a nyereményjátékok és a büfé kivételével mindenhova akárhányszor ülhetünk. Hétköznap voltunk, mégis legalább ezren voltak,voltak amire majd 15-20 percet vártunk,mert egy kezelő 2 gépet is irányított. Főleg sötétben nagyon látványos. Lehetne több pad kitéve üldögélni és nézni amíg a gyerekek felszállnak egy játékra. Kísérőjegy nincs és 12 év felett már felnőtt a gyerek.
24 fotózott hely / 2 oldalon