Érdekes
2023. augusztus 3.gyerekekkel járt itt 45A nyaralás elengedhetetlen része, hogy megnézzük. Kb 1 óra alatt azonban végig lehet járni. Jó ötlet, hogy a fegyvertárban ki lehet próbálni az eszközöket, de valahogy mégis ingerszegény. A gyerekek legjobban a toronyban a kongatást élvezték.
2023. július 21., kollégákkal járt itt 35 Egy konferencia/képzés keretein belül töltöttem itt 4 napot. Szeparált, nyugalmas hely, elég ingerszegény, kb 2 nap alatt kiismeri magát az ember. Persze dolgozni jöttünk, ám hiába a név, hogy konferenciaközpont, az internet egyszerűen nem votl felkészülve a 40 résztvevő és a többi szállodavendég rohamára.
Sajnos mivel ennyire frekventált helyen fekszik, a mobilnet sem nagyon működött. Tény, hogy megpróbálták orvosolni a dolgot, de nagyon furcsa, hogy eddig ez nem okozott gondot. Az ételek minősége kiemelkedő, de a gyorsan elfogyó dolgokat, amik kb 25-45 perc alatt elfogytak ld. tiramisuvagy lazac nem pótolták újra, mert a második pótlás után elfogyott. A személyzet cseppet sem kedves, nem tettek meg semmit azért, hogy vissza akarjunk ide jönni. A beltéri wellness épülete zárva volt, talán azért hogy a kintit használjuk? Többfajta szoba van, mi nádfedeles házikóban voltunk, ami bizony nagyon dohos volt, hiába leplezték jó illattal, a 3. éjszaka után már kifejezetten éreztük a dohot minden levegővételnél. A környezet szép lenne, persze megérti az ember a körülményeket, de semmiképp nem jönnék vissza ide magán céllal sem.
2023. július 10.családjával járt itt 55Nagyon sok jót olvastam a helyről, és minden igaz volt. A hangulata, az ételek minősége és mennyisége is minden várakozásunknak megfelelt. Nem éppen olcsó,de kifejezetten minőségi élményben lehet részünk. Aranyosak voltak a kiszolgálók,de minimális hiányérzetünk volt.
2023. július 8.gyerekekkel járt itt 55A korábbi évekhez képest mindig valami átalakuláson esik át az étterem, mi mindig a pizza miatt jövünk erre. A honlap szerint már csak pénteken és szombaton van pizza. Isteni finom még mindig és most a legjobb limonádét is itt ittuk - hiába 1490 Ft a fél liter,tele friss gyümölccsel és mennyei íze van.
Érdekes
2023. június 25.a párjával járt itt 45Ha nem olvastam volna előre a neten róla, az úton elhelyezett tábla alapján nem biztos hogy erre jöttünk volna. A parkolás fizetős, 1000 Ft/alkalom. A kastély tényleg gyönyörűen fel van újítva, de azért 3500 Ft/fő belépő nem olyan olcsó. Jó ötlet a jegyvásárláskor kapott kártya, melynek használatával mindenféle interakítv módon tudhatunk meg információkat.
2023. június 25.a párjával járt itt 55Lenyűgöző berendezéssel és környezettel várja a vendéket a cukrászda, igazán autentikus hangulattal, minden jó állapotban és tisztaságban. A fagyit kóstoltuk, ára 500 Ft/gombóc, finom volt és nem csak a hagyományos ízek közül választhattunk. Fagyizás vagy sütizés után érdemes hátramenni és megtekinteni a régi cukrászati kellékek kiállítását.
2023. június 25.a párjával járt itt 55Tökéletes választás egy gyors ebédre kirándulás közben. Előre telefonon foglaltunk, mert az online leadott foglalásra nem reagáltak semmit. Az elhelyezkedéséhez képest elég korrekt árai vannak, a kiszolgálás kedves és nagyon gyorsan megérkeztek az ételek. Pont azt kaptuk, amit vártunk tőle.
Érdekes
2023. június 25.a párjával járt itt 45Felemás érzéseim vannak. Látszik, hogy foglalkoznak vele, valahogy nagyobbnak képzeltem és az udvari színpad miatt nagyon zsúfolt hatást kelt. A solymásbemutató nagyon érdekes volt, de gyerekkel biztosan hosszú, mert több mint 30 perc volt az előadás a pár perces röptetés előtt.
2023. június 16.a párjával járt itt 55Többször erre jártunk már autóval, de most először álltunk meg. Nagyon hívogató a belső tere, igazán kedvesek a kiszolgálók. Tetszett az a bizalom is, hogy miután kikértük az ételt, mondták, hogy csak a végén fizessünk. Gyrost ettünk mindketten, nagyon feldobta, hogy a megszokott helyett finom fűszeres csónakburgonyával tálalták, a hús is bőséges volt. Mindez korrekt áron. Visszatérünk még.
2023. május 8.barátokkal járt itt 55 Helyi lakosként nincsenek nagy elvárásaim a környékbeli vendéglátó egységekkel, de ez kellemes meglepetés volt. Zavaró, hogy nincsenek kiírva melyik süti milyen nevet visel és mennyibe kerül (lehet csak a hétvégi kiszolgáló nem tette oda a táblákat? ). A kiszolgálás semleges, de a sütemények iszonyat finomak.
Az összképet rontotta a kint ülő hangoskodó társaság, akiknek a cigarettafüstje a nyitott ablakon keresztül szépen visszaszállt a helységbe.
24 fotózott hely / 2 oldalon