2019. április 28.a párjával járt itt 55 Idén 3. alkalommal szálltunk meg a Marina Hotelben. Most sem csalódtunk az ott dolgozók kedvességében, segítő készségében. All inclusive ellátásával ár/érték arányban veri a többi szállodát (szerintem). Az idén (május 1-jén) a legkisebbek és szüleik nagy örömére átadásra kerülő gyermek medence tovább növeli a színvonalat, ezen kívül új kávéautomaták is beüzemelésre kerültek.
Külsőleg ugyan nem olyan "tetszetős", mint a mai modern hotelek, de minden évben újabb fejlesztést tapasztalhatunk.
2018. május 3.a párjával járt itt 55A személyzet nagyon kedves és segítőkész, Az ellátás pazar: bőséges étel-és ital választék. Nagyon kell vigyázni, hogy néhány itt eltöltött nap után ne szökjenek fel a "kilók". Szeretnénk minden évben visszatérni ide. Mindennel tökéletesen meg voltunk elégedve. Ár-érték arányban szerintem verhetetlen hely.
2017. december 29.gyerekekkel járt itt 55 2015-ben jártam először ebben az étteremben, itt tartottuk meg a 40. érettségi találkozónkat. Ebben az évben töltötte be férjem az 50. életévét, amit szerettünk volna emlékezetessé tenni számára. . . A tulajdonos hölgy mindenben segített nekünk-lehetőség volt vetítésre, ajánlott vicces hozzászólásokat e jeles alkalomból; a termet szépen feldíszítették nekünk.
. Az ételek, a kiszolgálás mind dicséretet érdemel, a hely nagyon hangulatos és családias, az alkalmazottak kedvesek. Nem csoda, hogy az én 50. szülinapomat is ide szervezte meg a család. Mindenkinek ajánlom ezt a helyet. Más alkalomra is őket választjuk majd.