2014. augusztus 15.a párjával járt itt 55 Szép, modern belső, jó szobák, tisztaság, kedves és segítőkész személyzet, hangulatos reggeli (bio élelmiszerek széles választékával! ) - a legjobbat pedig a végére hagytam: az étterem!
Az itt dologzók még a többieknél is kedvesebbek, rugalmasabbak (ottlétünkkor egy valódi hárpiával is megdöbbentően szívélyesek voltak), az étel pedig leírhatatlanul finom - az első vacsora után másnap az ebédre is visszajöttünk és nem kellett csalódni, pedig máshol ritkán szoktunk délidőben a szállodában étkezni, de itt tényleg ennyire magas volt a színvonal. Sajnálom, hogy nem lehet 6 csillagot adni.
2014. július 25.gyerekekkel járt itt 45 2 kisgyermekkel voltunk 5 napot a szálloda vendégei: mi jól éreztük magunkat, a gyermekek pedig egyenesen imádták. Az étel jó minőségűnek tűnt és jó ízű is volt, mindig találtunk az ízlésünknek megfelelőt.
Sokféle program közül lehetett választani: masszázs, wellness (szaunák/jakuzzi/szolárium), squash, pingpong, jól felszerelt edzőterem, hideg és melegvizes medence a fedett részben, kinti medence, játszótér, kerékpár-bérlés, lovaskocsis utazás a farmra, stb. Személyzet kedves és nagyon segítőkész - noha látszólag folyamatos volt a létszámhiány: pár apró kellemetlenség szerintem egyértelműen erre vezethető vissza (pl vacsoránál ételek pótlása, terítékek pótlása, medencék körüli toalettben a hiányzó wcpapír, medencéknél a pincér ritka, recepción "órás sorok", stb). Amit a gyerekek is megjegyeztek, a játszószoba áldatlan állapota: játék szinte egyáltalán nincs, inkább csak ilyen roncsok ill. "játék-maradékok". A szálloda maga jó állapotú, a lépten nyomon erőltetett görög motívumok viszont giccsesek. A szőke szállodavezető(? ) hölgy kedves, talán picit túlságosan is, néha egy kis visszafogott udvariasság többet jelentene. Zalakaros bár kicsi és messze van, de szeretjük, szép és jó hangulatú városka. Előtte a MenDanba jártunk, de a "Damónásítása" után inkább nézelődni kezdünk és így kerültünk ide, ahova talán még visszatérünk.