2014. augusztus 20.a párjával járt itt 35 Párommal tértünk be ebbe az étterembe, éhesen és fáradtan. A város szélén egy benzinkút mögött található ami lehet kicsit zavaró is ha kint foglal helyet az ember a teraszon. A felszolgálással volt a legtöbb problémánk, semmi mosoly, lassú mozgás, szinte csoszogás, motyogás. Az étel szervírozása után 30 percig ránk se néztek.
A számlát is 5 percig vártuk, ja és rajtunk kívül a teraszon nem ült senki, a konyha mellett foglaltunk helyet ahonnan nem hallottunk zajokat, szóval bent sem lehetett tumultus. Az étellel meg voltunk elégedve, egyedül a sajtmártás volt számomra kifogásolható, annyi szerecsendió volt benne mint sajt. Desszertet nem itt ettünk, hanem egy Édes Álom nevezetű cukrászdában, ha megtalálom az Ittjártam-on akkor írok majd oda is.
2014. augusztus 20.a párjával járt itt 45 A párommal tértünk be egy Csókakői vártúra után, kényelmes kert helységében hangulatos látvány az akvárium. A felszolgálók barátságosak és elég hamar kihozták az ételt. A párom garnélát evett rizottóval. A rákok kiválóan voltak elkészítve, a textúrájuk hibátlan volt, viszont rizottó helyett valamilyen zöldséges rizst kapott, amit még csúfolni sem lehetne rizottónak.
Én bevallom őszintén, most mertem először steak-et kérni. medium-well-re kértem és kaptam is, csak sajnos összelapítva, megütögetve, és nem pedig szépen érintetlenül. így elég kevés húsnedv, szaft maradt a húsban. a köret házi krokett volt, ami tényleg házilag készült. Személy szerint külön öröm, ha házilag készítik a köreteket, mártásokat, szószokat. Desszertnek a séfajánlatos Pannacotta volt a választás, epervelővel és vanília fagyival. Egészen finom volt és a Pannacotta textúrája is kiváló. Mindenesetre nem vette el egyikünk kedvét sem a nem épp megfelelő étel minőség és egy jót beszélgettünk, finom volt az étel, és nem fizettem sokat sem. a Székesfehérváron jársz, keresd fel bátran a helyet és lakj jól!
2014. augusztus 20.a párjával járt itt 55 Ez az étterem pont azoknak az embereknek lett kitalálva, akik lusták otthon főzni. Az ízek kiválóak, az étlap hatalmas. Biztos találsz magadnak valami finomat rajta. A forgalma nagyon jó, szóval nem kell tartani attól, hogy nem friss az alapanyag. Sajnos mint minden étteremben a személyzet létszáma redukált, így ha telt ház van, bizony várni kell.
Én sajnos azon kevesek közé tartozom, aki azt vallja, hogy az evés, pláne egy étteremben, egy program. Nem számít, ha telt ház van és várni kell mert az azt jelenti, hogy az ételt amit kértem, nem mikrózva a fagyasztóból kapom, hanem frissen sütve rakják elém. Árban sincs elszállva az étterem. A legegyszerűbben így tudnám jellemezni, ami miatt kiváló és nagyon szeretem: Azt kapod amit látsz, hiteles és őszinte.