2014. október 27.a párjával járt itt 45 Októberben voltunk itt, gyönyörű idő és gyönyörű táj. Sajnos úgy látszik, mi a lehető legrosszabb szobát kaptuk, a 13-ast. Állandóan, éjjel, nappal, egy zúgást hallottunk, ami párom szerint a kazánházból /annak ventilátorától/ hallatszott. Az 5 nap alatt a csendet csak akkor élveztük, ha elhagytuk a szobát, amiben egy hatalmas csillár éktelenkedett a rejtett lámpák közelében.
A jakuzzi nem működött, állítólag elromlott. Az úszómedence vize nagyon hideg volt. A szállástól az étteremig kb: 500 méter amit napjában hatszor kell megtenni. Ezt csak tájékoztatásul írom. Az étterem rendben, egy dolog kivételével. Amikor egy asztaltól felálltak és a terítéket összeszedték, az asztalról a morzsát lesöpörték, ami vagy a földre, vagy a székre került. Maga az étel finom, elégséges, választékos. A büfés kedves, a felszolgálók közül kiemelném a színes bőrű mosolygós fiatalembert. A recepciósok gyorsan, pontosan dolgoznak, de hiányzik belőlük az a plusz, ami a vendéglátáshoz tartozik. Kérem ne kukacoskodásnak vegyék a fentieket, csak a tényeket írtam le.