Belső térben rendezvény volt, hát akkor itt kint üljenek le valahová. . . idő szép, semmi akadálya kint leülni. Nem volt szerencsénk ezzel. De mit tehet a vendéglő arról, hogy te hogyan érzed magad? Bent nyilván sokan vannak, van forgalom, ez jó az étteremnek. Nekem nem. Már csak azért sem, ,mert a benti társaság kiküldi a bent nyilván unatkozó kisgyerekeket szaladgálni, akik rendületlenül rohangásztak és kiabáltak körülöttünk. Nem szeretem a gyerekeket? Nem igaz, nekem is van négy. Szeretnék egy játszótéren ebédelni? Nem szeretnék. Szóval, kutyák és kisgyerekek hancúr, kiszolgálás közepesen lelkes, talán fáradt, de a három nőből, aki felváltva törődött velünk, kettő még akár kedvesnek is mondható. Néha a benti felnőttek is kijöttek bandázni, kisebb-nagyobb csoportokban, dohányozni, mobilozni, volt olykor egy kis plusz váróterem-fíling. Gyümölcsleves? Nem, nincs, csak az étlapon. Talán majd nyáron. Limonádé? Nem, ilyenkor még nem csinálunk! (? ? ? ) Jó, hát akkor legyen májgombóc leves. . . nejem pármai sonkás csirkét kért, én meg un. "vegyes tálat", ez attól vegyes, hogy szeletke csirke, meg szeletke pulyka is van benne, meg egy 4-5 centis lapos kis libamáj-darabka. Leves meg is jött, elég kicsi, én nem kis- vagy gyerekadagot kértem, nem is így volt az étlapon, egyszerűen ennyi és kész. Viszont finom, ismerjük le. A második fogás szintén elég jó volt, a burgonya egy pindurkát túlsült, keményebb lett a kelleténél, a saláta meg hát különféle méretű darabokra vágva, némi szósszal bekeverve, de nem kukacoskodom, csak leírom a részleteket, amúgy jót és rendesen megebédeltünk. Ide, a település határába, a többség, gondolom, autóval jár. Az étlap elég széles választékot kínál ételből, üdítőitalból viszont alig. Cola-féleségeket ihatsz, vagy közérti Cappy-t. Utóbbit választottam, a dobozos vagy flakonos üdítőm egy pohara több, mint ezer forint. na jó, de az üzletnek is élni kell valamiből, persze. Ez, amit meséltem kb. 10000 forint, kértem a hölgyet, hogy legalább egy ezrest írjon hozzá még a számlánkhoz, nem volt nagyon elragadtatva. Kérdezem magamtól szégyenkezve, hogy de miért, mennyit kellett volna?