Igaz, hogy az nem volt végiggondolva, hogy ha autóval vagyok és fizetem a parkolást, az az ebéd számláját csak növeli. Na, szóval, nem vágytam valami csúcsra, csak éhes voltam, és azt gondoltam, hogy a Serafina megbízhatóan jó hely. És végül is az. Kellemes, meghitt belső tér, megpróbáltam beljebb ülni, mint régebben is, de kitereltek, hogy az ott bent mind foglalt, menjek csak bátran a fedett, fűtött teraszra. Ott is a sarokba egy kétszemélyes asztalhoz, mivel csak egyedül vagyok. Ez a büntetés. Az a kétszemélyes asztal éppen a bejárati ajtó mellett van, amin, ha ki-be járnak, akkor bizony bejön a hideg is hívatlanul. Viszont, ezt leszámítva, a kiszolgáló srác tényleg mindent megtett, amit megtehetett. Barátságos volt, figyelmes, kommunikatív, ábrándoztam valami régi raviolis levesen, azt mondta, ő nincs olyan régen itt, de beszaladt a konyhába és megkérdezte, hogy tényleg volt régebben, csak hát mot éppen nincs műsoron. . . így aztán tyúkhúslevest ettem, ami jó volt, de attól a raviolistól messze elmaradt, Viszont az étel minőségi, magas színvonalú. Na, és hajtogatva az étlapot, belémállt, hogy mit izélek én itt más kajákkal, ez egy olasz étterem, tessék pizzát enni! De azt nem szeretem annyira, pláne egy étteremben, milyen snassz. . . még az árokparton csakcsak. De legyünk csak bátrak, mondtam, hogy akkor valami karakteresebb, csípősebb pizzát ennék, és lám, felülbíráltam magam, mert tényleg jó volt, egész élvezetes étkezés kerekedett ki ebből. Összességében az étterem továbbra is ötös a véleményem szerint. Tyúkhűsleves: 2250 forint, Diavola pizza 4350, Nektária rostos almalé 1090. Szervízdíj: 1000 forint. Az viszont rányomja a hangulat békéjére a bélyeget, ha besereglik egy nagycsalád apró gyerekekkel és kutyákkal. . . mintha egy másik étterembe kerültem volna hirtelen.