Azután. . . majd leestem a villamosról! Mentem a Vámház körúton, és nyitva, újra hívogatóan vár az ajtó, a sörszentély feltámadt haló porából! 4-5 éve, hogy nem láttuk egymást. . . Mint a rajtakapott bliccelő szálltam le a villamosról, zúgva téptem át a zebrán, és igen, ott voltam, megint! Na, de azért. . . hohohóó. . azért nem kell ennyire még örülni. Nyugi, béke van. Szóval, ugyanaz látszólag, de nem ugyanaz. Még nem. A padok, bokszok, dekoráció igen, a sör már nem egészen, az étel még kevésbé. A kiszolgálás is fura és esetleges. Szóval a hálaimák és himnuszok után betelepedtem a bokszba, érdekes, a pincér most is fiatal, jóképű, izmos és kopasz, mint régen, de egyáltalán nem ugyanaz. Nem sokat tud az egészről, ő csak kisegít itt, vagyis nem is tudja. . . Szűk az étlap, hiába keresed a régi kajákat. Ami ezen az oldalon van írva, az mind nincs. (? ? ? ) Az van, ami ezen oldalon van. Ok, hát akkor legyen vastagon valami jó, legyen sült malac törtkrumplival, párolt káposztával. . . ember elmegy, gondolom rendel, visszajön, hogy igenám, de párolt káposzta sincs. . . a fenébe. . . hát akkor legyen a rántott csirkemell pürével és franciasalátával. . . ember elmegy, visszajön, hogy franciasaláta sincs. . . . de ez már valami ismert TV-kabaré. . . sör sincs, amit kértem, hát akkor helyette Staropramen gránát. . . akkor legyen franciasaláta helyett csalamádé. . . de már elment a kedvem is. Aztán később megjött a sült csirkecomb, pürével, csalamádéval. Mintha nem ezt kértem volna, hanem csirkemellet. Ja, hát biztos valami kis kommunikációs hiba, mondta a srác. Én meg megettem, ami ehető volt, nem volt egy öröm, a comb rendben volt, rendesen meg volt sütve, a többi íz feledhető. Legyen a srác becsületére mondva, a számlából a hibák miatt kétszer is engedményeket vont, le, a szervízdíjat is törölte, így lett ebből a 6993 forintos végöszeg. Nagyon remélem, hogy fejlődik a hely, a kezdeti töketlenkedés elmúlik, nemsokára pompás tatár beefsteakeket fogunk itt bekeverni sok hagymával, mustárral, vagy pompás pacalokat foguk enni, remek sörökkel, de ez a helyzet még várat egy kicsit magára.