Érdekes
2016. június 7.családjával járt itt 45 Május 15. -én voltunk ott a nővéremmel, és édesanyámmal. Mivel ekkor a fürdő hosszított nyitva tartással üzemelt, különösen megérte az árát. Viszont nem voltunk ezzel a véleménnyel egyedül, rengetegen voltak, a bejáratnál is legalább 20 percet várakoztunk, sok szerb is volt.
Annak különösen tudtam örülni, mikor a szerb család kisfia kiáll a folyosó közepére, és nem lehet tőle elférni, de a szülei persze nem szólnak nekik, én meg hiába kérem a kisgyereket, nem érti. Sajnos nem volt olyan szép idő, így mindenki benn zsúfolódott össze, de szerencsére nekünk nagy nehezen sikerült szabad pihenőágyat találnunk. Ettől függetlenül nagy, rengeteg medencével és szaunával rendelkező fürdőkomplexum, többször is voltunk már itt, és még menni is fogunk.
Érdekes
2016. június 7.családjával járt itt 45 Május végén jártunk itt édesanyámmal. Mikor megláttuk a fürdőt, már tudtuk, hogy ide még fogunk jönni. Remekül éreztük magunkat, szerencsére az idő is napsütéses volt, így a kinti részt is maximálisan ki tudtuk élvezni. Különösen tetszett, hogy a napágyak és a medencék úgy vannak kialakítva, hogy még az utolsó napsugarak is tudjanak érni bennük/rajtuk.
Az étterem résszel is meg voltunk elégedve, ár-érték arányban teljesen megfelelő, a vártnál olcsóbb is volt. Az egyetlen negatívum, az volt, hogy zárás előtt, mikor már lecsendesedett medence, az addig a tetőn napozó galambok úgy érezték, most jött el az ő idejük, és elegánsan a lápcsőre repültek, és ott iszogattak a vízből, sőt még fürödtek is benne! Én személy szerint ezen annyira nem botránkoztam meg, de akit az ilyesmi nagyon zavar, annak ajánlom, hogy ne maradjon a zárás előtti órában is az élménymedencében.
2016. június 7.gyerekekkel járt itt 55 A családból ünnepeltünk ezen a helyen születésnapot, még a tavasz legelején. A Tisza mellett, kellemes és nyugodt környezet. Összesen 7-en mentünk, nem volt ebből probléma, több nagyobb fős csoportra is fel voltak készülve, így kényelmesen le tudtunk ülni. Az étel nagyon finom volt, megérte az árát.
A kiszolgálás is remek volt, a kisgyerekek miatt ugyanis kellett egy kicsit variálnunk. Ami különösen tetszett, hogy a pincér többször is kijött, és miután befejeztük az ebédet, újra megkérdezte, szeretnénk-e valamit inni esetleg. Bent ültünk az ablak mellett, amelyből az ebéd alatt végig gyönyörködhettünk a Tiszában. Többször voltunk már itt, és még tervezünk is idejönni máskor is.
2016. május 6.gyerekekkel járt itt 55 Január utolsó hétvégéjét töltöttük itt el nagy családdal, mert 2 születésnap közel esik egymáshoz. A szállodafoglalást nem én intéztem, így számomra is meglepetés volt a helyszín. Nem is igazán tudok negatívumot mondani róla, mindent rendben találtunk. 16 fős csapattal mentünk, egészen kicsiktől az idősebb korosztályig.
Mindenki talált a szállodában a számára megfelelő elfoglaltságot, a kicsik játszani mentek a külön erre kialakított játszószobába, vagy a medencében is tudtak pancsolni. Többféle szauna is van, amikor mi mentünk, sajnos az egyik üzemen kívül volt, ezt azóta már biztosan rendbe hozták. A szobák rendben voltak, és külön ki kell hogy emeljem a közös programokat, amelyeket csomagban kínáltak: láttunk lovagi tornát, és reneszánsz étteremben is ettünk például. Félpanziós ellátással mentünk, mert nap közben különböző programokat szerveztünk magunknak még külön is, emiatt nem akartunk visszamenni ebédelni a szállodába. Az étkezések nagyon jók voltak, mindig volt svédasztal, így senki nem maradt éhes. Azért pedig külön köszönet, hogy utolsó nap nyugodtan használhattuk addig a szálloda szolgáltatásait (wellness, konditerem), amíg el nem indultunk, nem kellett már 14:00-kor kint lenni az ajtón.