2014. augusztus 29.családjával járt itt 55Csodálatos környezet,udvarias kiszolgálás,finom ételek,jó wellness részleg,mosolygós, kedves,vendégekre odafigyelő személyzet.
Három éjszakát töltöttünk el a szállodában,rengeteg bolyongós kirándulással,és csónakázással dúsítva.
Ajánlani tudom mindenkinek,aki szereti a természetet,a csendet,a nyugalmat.
2013. november 6.családjával járt itt 55 Ma jöttünk haza,ha lehetne mennénk vissza! A környék csodaszép! ! A szálloda azt nyújtotta belül is ,amit mutatott kivülről. Izléses,szép, hangulatos helyet. A wellness részleg sok élmény eleme igazán ellazította a pihenésre vágyót. /Nekünk kedvencünk a sodró folyosó volt,csak sodródtunk,sodródtunk az "árral"tova! !
/ Jó gondolatnak tartom a gyermek medencét,ahol az apróságok veszély nélkül lubickolhatnak. Az ételek választékosak,finomak voltak. A szobánk szép,tiszta volt,no és a kilátás. . . . . . . fantasztikusan szépséges! ! ! ! A személyzet kedves ,udvarias,előzékeny. Hotel Bellevue köszönjük a kényeztetést!
2013. június 13.családjával járt itt 55 A szállodában a téli zord időben voltunk,az időpontunkat kétszer kellett módosítanunk,de teljes megértéssel fogadták. Kellemes meglepetésként,apartmant kaptunk,a lefoglalt szoba helyett,ami tágas,tiszta,és kényelmes volt. A személyzet kedvessége,figyelmessége,példa értékű minden szálloda számára.
Az ételek finomak voltak,folyamatosan töltötték az éppen fogyóban lévő tálakat. A wellness részleg kellemes volt. Nagyon jól éreztük magunkat,másnak is szívesen ajánlom a Hotel Vitalt! ! ! ! Remélem még tudunk náluk pihenni!
2013. június 13.családjával járt itt 45 Pihentető három napot töltöttünk a Pelionban. A wellness részleg szuper,elfért mindenki anélkül,hogy zavartuk volna egymást. Az egész szállodát a tisztaság jellemezte. Az ételek pedig? ! ! ! ! Naaaagyon finomak,sok félék voltak. Véleményem szerint mindenki tudott"mazsolázni" a finomságok közül kedvére. A szálloda parkja szép,tágas.
A szoba felszereltsége,mérete két ember számára tökéletes. Egyetlen apró kifogást,ha említhetnék kicsit több mosolyt jó lett volna látni a személyzet arcán. /Akik ettől eltekintve kedvesek, voltak. /Jó szívvel ajánlom bárkinek a Hotel Peliont!