2016. július 5.a párjával járt itt 55 Már évek óta minden júliusban egy hosszú hétvégét Baján töltünk. Sokszor elmentünk e remek étterem mellett(előtt),de csak most tértünk be ide. Az ételek nagyon ízletesek,bőséges adagokkal. Meglepődve tapasztaltuk hogy a sok vendég ellenére hamar megkaptuk a rendelt ételt. Ezután is ide fogunk jönni,van még bőven mit kóstolni az étlapról annyi étel van rajta.
Nem hiszem hogy van ember fia aki nem talál a szája ízének megfelelő ételt ezen a helyen. Nagyon ajánlom mindenkinek,nem fog csalódni!
2016. május 10.a párjával járt itt 55A fürdőtől,fő úttól 5 perces kényelmes sétával elérhető.Csendes hangulatos utcában van.Belül nem hivalkodó luxus,hanem finom visszafogott de nagyon kellemes szálloda.A személyzet,az ételek a szobák mind mind nagyon rendben voltak.Bátran ajánlom aki megfizethető szállást keres Harkányban
2016. március 30.a párjával járt itt 55A város központjához közel,a vasút állomás szomszédságában ámde csendes utcában van. Kényelmes tágas szoba amihez saját fürdőszoba van. Parkolni az udvaron lehet,ami parkosított. A tulajdonos nagyon figyelmes mindent megtesz a vendégek kényelméért. Kisgyerekesnek is ideális,amihez még a kedves házőrző is hozzá járul,no és a cicák. Máskor is itt fogunk megszállni! !
2015. augusztus 28.barátokkal járt itt 55 Sokszor elmentem már mellette,az útról nem igazán látni milyen is a hely. Most baráti társasággal betértünk,ide. Az udvarban kényelmes parkoló van,maga az étterem is belül az udvarban található. Az étlapon sok minden található,választhatunk 2 féle menüből,van gyerek adag is.
Kedves hangulatos hely a felszolgáló hölgy nagyon segítőkész,ha valamely ételről nem tudjuk mit is rejt a neve készségesen ad felvilágosítást. Szép kártyával is lehet fizetni! ! ! ! Aki szállást szeretne itt az azt is talál,vannak vendég szobák nem csak camping
2015. augusztus 28.a párjával járt itt 55 Túl sokat nem tudok hozzá tenni az előttem szólókhoz(értékelőkhöz)
Valóban kellemes hely,az ételek bőségesek és nagyon ízletesek! ! A 2 személyes tál kifogott rajtunk is,de azonnal becsomagolták amit nem tudtunk megenni helyben. Árak nagyon"barátiak"kisgyerekeseknek is bátran ajánlom. Van egy gyerek sarok is,etető szék,mesekönyvek,pár játék.
Mi ebéd időben voltunk és sokan voltak,de mindenkit figyelmesen kiszolgáltak. Nem igen volt üres asztal mindjárt jött valaki a távozók helyére. Remélem megmarad ilyennek ez a hely,és a tulajdonosok is sok ilyen kellene! ! !
2015. július 9.a párjával járt itt 55 Minden szempontból nagyon jó hely! Mi eredetileg a szálloda részben foglaltunk szállást, mivel a főtéren van és nekünk épp ezért felelt meg. Az érkezésünkkor közölték hogy minket a panzióba tettek át. Közöltük hogy mi direkt ezt a szállást foglaltuk le hetekkel ez előtt,és mi erre számítottunk.
Na a végén megegyeztünk,némi kedvezmény árán átmentünk a panzióba. Hát nagyon kellemes csalódás ért minket,5 percre van a főtértől kedves a személyzet a szobák kellemesek,a fürdőszoba is elég tágas,parkoló az udvarban csendes helyen van. Szóval a kezdeti rossz indulás a végén jól zárult. Máskor is ide fogunk jönni. Nagyon tudom ajánlani annak aki kellemes nívós szállást keres Baján! ! !
2015. július 6.a párjával járt itt 25 Már több éve minden nyáron egy hosszú hétvégét töltünk Baján
A szállásukhoz közeli kedvező árú,és nekünk tetsző éttermet kerestünk a neten. A Korzo vendéglőre esett a választás,mivel megtetszett a hétvégi menü. Sajnos ott tudtuk meg csak rendelésre van hétvégén ez a lehetőség.
A napi ajánlat nem volt szimpatikus,Sebaj nézünk valamit az étlapról addig is italt rendeltünk. Sör,és egy nagy fröccs. A fröccs szerintem tiszta borra sikeredett párom szólt is,de a hölgy szerint minőségi borból van ezért nem fröccsnek érzem. Aztán kiderült amit az étlapról választottuk az nincs. Csak akkor miért nem közölte előre velünk hogy csak a frissen sültek vannak? ! ! Na ez elég volt nekünk fizettük. A vissza adás is kicsit kényelmetlenre sikeredett, szólni kellett hogy bizony 1000 Ft-al kevesebb a vissza járó. A korsó sör és nagy fröccs 1050 Ft volt. Más helyen 2300- ból megebédeltünk itallal együtt. Na szóval lehet valakinek bejön ez a hely,de mi tuti többet ide nem megyünk
2015. május 8.a párjával járt itt 55Otthonos,tiszta kényelmes.Finom ételek,a személyzet mindent megtesz azért hogy jól érezze magát a vendég.A"tulaj" jó gazda módjára csinosítja,rendezgeti hogy a vendégek kedvére tegyen.Ami szerintem sikerült!!!Kisgyermekeseknek is bátran ájánlom,nem fognak csalódni
Ez egy valóban vendégház!!!
2013. június 24. járt itt 55A fürdőhöz közel található.A faház tökéletes szállásnak bizonyult.Minden kényelmünk megvolt.Kisgyerekeseknek is ajánlani tudom.Az udvarban szauna is üzemelt.A tulajdonosok nagyon kedvesek és segítőkészek.Szóval a mi családunk nagyon jól érezte magát.
Barátságos Faházak válasza
Köszönjük az értékelést !
2013. július 29., Barátságos Faházak , tulajdonos
2013. június 19.a párjával járt itt 25 Már a kezdet nem volt valami jó. Sokat kellet várni a recepciósra hogy be tudjunk jutni a szállásra. Illene a a megadott időpontban ott lenni,hogy ne az udvaron várjon a vendég. A szoba szép tiszta de kicsi,a hűtőhöz elég kényelmetlen volt hozzá férni. A kávégép nem működött,szóval nem igazán kaptuk azt ami a leírásban van.
A kaja jó volt,de nem nekik köszönhető hanem a szomszédos étteremnek, ahol jól főznek