2016. július 17.barátokkal járt itt 35 Vegyes érzelmeim vannak az étteremmel kapcsolatban. A kiszolgálás remek volt, kedves volt mindenki, az ételek viszont elég gyengék voltak. Pedig pörög a hely, tele volt szombat délután. Jó az elhelyezkedése és feltételezem nincs sok konkurencia a környéken. Nem kértem semmi extrát.
A halászlének nagyon gyenge színe volt és nem volt karakteres, annak ellenére, hogy harcsahalászlé volt (elméletileg), a harcsa meglepően egész jó volt. Következett a rántott hús hasábbal, ami kifejezetten csalódást keltett, pedig direkt nem egy bonyolult ételt kértem. A hús rommá kloffolva, a mirelit hasáb már kihűlt, mire az asztalomra került. Ráadásul szerintem valami fűszersót használtak a hús ízesítéséhez, kérdem én minek? Ott van a sertéstarja, be kell sózni és panírozni, majd kisütni. Mi ebben a nehéz, nem is értem. Két nagynak látszó szelet volt a tányéron, ami igazán mutatós de én személy szerint jobban örültem volna vastagabb, kisebb, de szaftosabb egy darab húsnak. Na szóval gyengébb volt a halászlénél. A vörösboros marhapörkölt viszont kifejezetten finom volt, amin igencsak meglepődtem a halászlé és a rántott hús után. Természetesen nem vártam semmi extrát ennyi pénzért csak tisztességes házias ízeket. Amúgy ennyi pénzért és időráfordítással valami jót is lehetne főzni. Amúgy ez a magyar átlag, szóval nem okozott csalódást Szepi fogadó, csak ilyen profi kiszolgáláshoz jobb ételek dukálnak. Egyébként nem jár rosszul a vendég, csak lehetne jobb is. A hely egyébként gyönyörű: Naszály, a Börzsöny, szép erdők.