2016. augusztus 3.családjával járt itt 45 A Mókus Csárdában keresztfiam szülinapi ebédjèn voltam, szülei és testvére társaságàban. Az előre foglalt , szépen megterített asztalhoz udvarias pincér kisért. Étlapot kaptunk közben felvették az ital rendelést. Mire kihozta az italokat mi is kiválasztottuk az ételeket.
Rövid várakozàs után a pincér hozta a leveseket, a fácànleves bőséges és nagyon finom, az erdei gyümölcsleves gyümölcs helyett tele volt apró magukkal, és nagyon nem volt finom. A második fogàsnak rendelt ételek nagyon bőségesek és finomak voltak. Tudom ajànlani a Mókus tálat, az óriàs bécsi szeletet vagy az őszibarackos csirkemellet. Negatívumok: a szépen megterített asztalon az egyik leveses tànyér piszkos volt, a pincér kicserélte miután szóltunk neki. A tejfölös uborkasaláta csak később került az asztalra, miutàn szóltunk érte,a pincér elnézést kérve hozta. Az ebéd elfogyasztása utàn fizetés és köszönés után a közlekedőn lévő asztal tele volt mosatlan tànyérokkal és ételmaradékkal. Ebéd után nagyon kellemes séta várt ránk a pósteleki Kastélyparkban ! Vàrom a legközelebbi làtogatàst a Mókus Csárdában ! ! ! ! ! ! !
2016. május 5.egyedül járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
SOPRON a hűség városa és az én kedvenc városom ! Márciusban lefoglalom a szállást júliusra. Végre Július! ! ! Vonatozás után ( átutazom az országot) leszállok a gyönyörűen felújított soproni vasútállomáson. Minden fáradság feledve! Első dolgom üdvözölni a várost, majd az állomás előtt lévő automatánál megveszem a 7 napos buszbérletet és ráírom a szem.
ig. számomat. A beszélő autóbuszmegállónál felszállok az 1-es vagy 2-es buszra és irány a Lőverek mesés tája! A hotel előtti megállónál leszállás, irány a recepció udvarias előzékeny köszöntés után bejelentő kitöltés és kezemben a szobám kulcsa ami természetesen kérésemnek megfelelően az ősparkra néző. A recepción még "kedvenc" kérésem az L-es méretű fürdő köpeny,ez még soha nem volt jó, hol rövid hol bő vagy éppen szűk. Ez legyen a legnagyobb baj! Irány a szoba, hamar felérek, minden lift működik. A szoba tiszta, rendezett. Kipakolás, fürdőruha irány a jakuzzi! Kellemes, tiszta,nyugodt környezetben édes a pihenés. Este vacsora, kellemes, halk zene, udvarias személyzet,a választék finom és bőséges. Vacsora után jólesik a séta a környéken utána az alvás is kellemes. Reggeli: bőséges, finom, sajnálom,hogy nincs két gyomrom, fogyókúra feledve! Városnézés,hajókázás a Fertő-tavon,egy szál fehér liliom - irány a Szent Mihály temetőben lévő Szent Orsolya Rendiek síremléke, tisztelet adás egy nagyon kedves ismerősöm Ági néni emlékének. A városnézések a séták a Lőverekben a csodálatos környezet a kiránduló utak nagyon szépek. Sajnálom,hogy nagyon gyorsan telik az idő. Ezen meditálva az erkélyen : hoppá mit látok az egyik sarokban szép nagy pókháló, na lám mégsem olyan alapos a takarítás! Irány a jakuzzi! hoppá a három liftből egy működik,sok ember várja,hogy beférjen,köztük sok a gyerek,irány a lépcső még szerencse,hogy a második emeletről kell lesétálni az éppen aktuális fürdő köpenyben. A vacsora szabadtéri grill parti, finom ételek a fák alatt vagy éppen a napsütötte asztalok mellett vidám a hangulat mindenki jó ízűen falatozik és sokan azon meditálnak,honnan vannak ezek a régi, megkopott asztalok és padok! A személyzet udvarias,segítőkész. A szoba és fürdőszoba naponta takarítva, friss,tiszta törölközők naponta. Eltelt a hét nap! Pakolás,irány a recepció kijelentkezés, kulcsleadás, ja és fizetés, elköszönés udvarias szép mosolygós napot kívánva. Autóbusz,vasútállomás,vonat irány hazafelé! ! ! Viszlát SOPRON jövőre ! ! ! ! Vagy más város ? ? ? ? ?
2014. augusztus 4.családjával járt itt 55A megérkezéstől kezdve, a kijelentkezésig minden csodálatos volt. A személyzet kedves és figyelmes,/például névnapom alkalmából felköszöntöttek/ a reggeli és vacsora finom és bőséges volt, az étterem személyzete maximálisan vendég orientált,/nem csak azért mert kérésünket tolmácsolva a következő vacsoránál ott volt a gyümölcsleves,/ A szoba ,fürdőszoba tiszta, mindennap megkérdezték mit kérünk és azonnal teljesítették, Ami hiányzott: szervezett kirándulás, Negatív tapasztalat? Elfelejteti a csodálatos környezet és a kedves emberek.