2016. december 30.a párjával járt itt 25 Nagy csalódás volt du. 2-kor ebédelni a Tiszavirágban. Kelletlen hozzáállás, csütörtöki napon,a kevés vendég ellenére megtiszteltetésnek kellett vennünk, hogy asztalhoz ülhettünk. Semmi mosoly, fapofa személyzet. Sajnos a nagyobb csalódás csak az ételeknél jött.
A marhahús minősége katasztrófális volt,langyosak voltak az ételek, ami nemcsoda, mivel kb 1 órát kellett rájuk várni /kevés vendég mellett/A desszert egy összedobált, álcázott csokis rakat, érezhetően tejszínt tartalmazott, amit előre kérdeztünk. Nem hatotta meg a pincért, pedig majdnem érintetlenül vitte vissza. Nem megyünk egy ideig!
2016. november 29.családjával járt itt 45 többszörösen visszajárók vagyunk,közvetlen, családias étterem,
a pincérek nem mindegyike méltó az étteremhez. sokat ront a vendég komfort érzetén a hangos kommunikációjuk. Kedves gesztus, amikor látják, hogy várni kell a rendelésre, apró falatokat hoznak az asztalhoz, éhségcsillapításra.
Az étkezés végén is meg-meg lepik a vendéget süteménnyel, vagy fagyival. Néha nagyon jó, néha kicsit laposabb az ételek minősége, ám viszonyítva az ár-értéket senkinek nem lehet panasza,
2016. november 24. járt itt 45 Baráti társasággal, 3 napot töltöttünk a szállodában, ár-érték arány kiváló, emberi, közvetlen alkalmazottak, gyönyörű táj, egészséges levegő, biztos, hogy visszatérők leszünk. Nem lehet betelni a környékkel, vendég centrikusak. Az étterem választéka megfelelő, a borkínálat szegényes és egysíkú.
A pincérek kedvesek, szolgálatkészek. Kisgyermekes családoknak, kamaszokkal érkezőknek is ideális.
2016. november 24.barátokkal járt itt 45 Többször jártam már a vendéglőben, 50 fős családi rendezvénytől kezdve barátnős vacsoráig. /kb. 6 alkalom ez évben/ Az ételek minőségét némileg rontotta, hogy a köretek szobahőmérsékleten érkeztek, a választék jó, a személyzet majdnem minden tagja maximumot adja, néha zavaró az egymás közötti hangos kommunikációjuk.
Szegedről 10 perc alatt lehet odaérni, aki nem a puccos, magamutogatós helyet keresi, ide nyugodtan jöhet. Minden személyes kívánságot figyelembe vesznek az ételek készítésénél.
2016. október 25.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A fekvése és kialakítása miatt 2-3 napra az év bármelyik szakában igénybe vehető. Semmi felesleges luxus, kedves alkalmazottak, és biztonságos parkolás. A konyha választéka a reggelinél megfelelő,igazából semmi külön kívánnivalót nem tudunk említeni. Kiváló a többi kiválóhoz hasonlítva-nem ugyanaz, csak ezért adtam jó minősítést. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
2016. október 25.barátokkal járt itt 45Többször voltunk baráti társaságban az étteremben/2 hónap alatt 5 alkalommal/,nagyon hangulatos, egyedi berendezéssel, kedves, pörgő személyzet, egyedi ízek, és bizony néha megehetetlen nagyságú adagok, amit a végén természetesen csomagolnak is! Frissen sütött almás pite,ha még nem durrant ki a vendég. . . . . Sajnos az a biztos, ha foglalnak asztalt, nem véletlen a telt ház!
2016. október 20.családjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nagyon kellemes 3 napot töltöttünk a Forrásban, egyetlen negatívum az ágymatrac rugóhibája, a személyzet kedves, tapintatos,köszönjük szépen ezúton is munkájukat! A zalai ősz festői, aki még nem járt arra feltétlen nézze meg, visszatérő vendég lesz. Kiemelném a kedvezményes csomagárat, verhetetlen ár-érték arány! Biztos, hogy minden évben visszatérünk!
2016. szeptember 20.barátokkal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nagyon tetszett a régi/Agro-Hotel/, felújított szálloda. A hely atmoszférája egyedi, barátságos, a személyzet figyelmessége példaértékű. Öröm látni, hogy minden a vendégért van. Egyetlen javítandó, hogy a masszázsnál csak olyan szolgáltatást hirdessenek, amihez meg vannak a feltételek! /pl. csoki a csokimasszáshoz!
/Nagyon kedvező, akciós áron kaptam ajándékba a pihenést, minden korosztálynak tudom ajánlani!
2016. szeptember 20., kollégákkal járt itt 45Rendszeresen, heti 2-3 alkalommal járok ebédelni az étterembe, még soha nem csalódtam! A menük összeállítása, bőségessége példaértékű, ár-érték arány nagyon jó! A felszolgálók kedvesek, előzékenyek, minden személyes kérést a maximális mértékig figyelembe vesznek. A tapasztalatom 2 évre visszamenőleg érvényes, azóta is egyik állandó ebédelő helyem.
2016. szeptember 20.barátokkal járt itt 45Nagyon hozzáértő tulajdonos, bájos, családias hangulat, jól főznek! Sokat elárul az emberséges bánásmódról, amilyen állatbarát a panzió, néha kicsit hangos a vendégkör, ám erről nem a vendéglátó tehet. Jó visszajárni, ám nem éreztem a felismerést a személyzet részéről. Ettől függetlenül korrekt kiszolgálás, egyedi ízek, jó megközelíthetőség jellemzi.