2021. október 21.a párjával járt itt 55 Minden a szálloda tájékoztatóban leírtaknak megfelel. A személyzet nagyon kedves,segítőkész és barátságos. Az étterem kínálata bőséges és nagyon finom nagy választékkal. Személyesen a wellness részlegben tapasztaltam meg a segítőkészséget párommal. Nagyon durva derék húzódással érkeztem meg,ami nem akart múlni.
Ezt a wellness részlegen dolgozó hölgy észrevette és azonnal a segítségemre sietett. Tájékoztatott,h gyulladásom van és valószinűleg gerinc problémám lehet,ezért következhetett be ilyen erős húzódás. Beszélgetésünkből és munkámból adódóan igaza van,amit az orvosommal és vizsgálatokkal otthon intézek. Tapasztalatból tudta,mivel gerinc műtétek sorozatán esett át. Ezért ne használjam a szaunát és a meleg vizes medencéket a gyulladás miatt. Azonnal intézkedett a masszázs részlegen,h a leggyorsabban szükségem van egy hűsítő gyógymasszázsra,amit 2 óra múlva meg is kaptam. Ez túl segített az ott töltött hátra lévő időmben,h könnyebben viseljem a fájdalmat. Nagyon köszönöm neki és a masszázst végző hölgynek az odaadó munkájukat. Mindenkinek ajánlani tudom a szállodát,ahol figyelnek a vendégekre minden percben. Az ilyen hozzáálllású alkalmazottakra van a legnagyobb szüksége minden percben a vendégeknek,legjobban a szálloda vezetésének és az egész hazai szálloda iparnak. Remélem egyre több ilyen szállodában szállhatunk meg országszerte. Köszönök mindent nekik és a szállodának is.