2016. augusztus 8.gyerekekkel járt itt 55 Talan egy kicsit nehez megtalalni,en soha nem jartam meg itt. . . Ha a baratnom nem mondja, hogy a var aljaban van egy etterem, biztos nem talalok ra! Azt hittem,csak egy sorozo van a teraszon. . . . Kellemes hangulatu hely,finom etelekkel,jo kiszolgalassal. . . Ha a kozelben laknek,biztosan sokat jarnek ebbe az etterembe. . . .
Kulonleges,hogy fatanyerokbol,kezzel-labbal kell enni. . . . Mindenkinek tudom ajanlani!
2016. augusztus 8.gyerekekkel járt itt 55Az egyik legjobb etterem,azok kozul,melyekben eddig jartam Budapesten!
Nagy otlet,hogy non-stop! :)
Finom etelek-italok,nagy valasztek, jo aron!
Csak ajanlani tudom!Nem hiszem,hogy barki csalodni fog ebben az etteremben!
A pincerek illemtudoak,keszsegesek,tudnak ajanlani!
Az illemhelyiseg is kulturalt.....
2016. augusztus 8.gyerekekkel járt itt 25 Hangulatos etterem, kulonosen a terasz,1 heten belul ketszer is voltunk itt. . . . . Az etelek finomak voltak, a mennyiseg is megfelelo,viszont a kiszolgalas hagy kivanni valot maga utan. . . . A pincer nem adott egyertelmu valaszt arra, hogy a "Palacsinta variaciok" hany darab palacsintat jelent! ? Az adott valasz alapjan ugy tunt,korlatlan mennyisegben lehet kerni.
. . . . . A gyermek pedig fog rendelni legalabb 2 izu palacsintat. . . . . Tehat a foetel utan kapott 2 tanyeron osszesen 4 db palacsintat. . . Persze a szamlan 2 adagot szamoltak,amiert nyilvan szoltam. . . . persze az a pincer addigra mar hazament. . . . Nem kellett kifizetnem,de akkor se tartottam fairnek! Masodik alkalommal csak szimplan lenezoek voltak a pincerek-lehet,az elso eset miatt? ! Sajnos,igy csalodas volt! :(
2013. szeptember 29.családjával járt itt 35 Szinhazi eloadas elott erkeztunk, 1 oraval. Eredeti terv szerint etelt is szerettunk volna fogyasztani-valami gyors ragcsalnivalora gondoltunk-de az italok olyan lassan ertek ki az asztalhoz,hogy erre nem vallalkoztunk-nem akartunk elkesni az eloadasrol. . . . A teraszon foglaltunk helyet,hangulatos volt. A pincer nem volt a helyzet magaslatan,mast nem is emlitek rola.
. . A sorvalasztas sem volt a legjobb,ugyanis az eloadasrol muszaj volt kijonnunk a wc-re. . . :( Es meg nem is olcso! :(
2013. szeptember 29.gyerekekkel járt itt 45Kulonleges menuvalasztekuk van ,a pincer udvarias,segitokesz volt,tudja a dolgat! :) A megrendelt etelek-italok hamar elkeszultek! Nem tul olcso, ez alkalommal nekem a kivalasztott foetel kivetelesen nem izlett,pedig eddig nem csalodtam! Lehet,h. nem jol valasztottam? !
Az etterem nagyon hangulatos,latszik,hogy frissen van felujitva,jo izlessel! Tisztanak tunt! Mindent egybeveve megerte!
2013. szeptember 29., csoporttal járt itt 45Osztalytalalkozon voltam itt,a teraszon foglaltunk helyet,melynek nagyon jo hangulatot ad a sok,szep virag es persze,dohanyozni is lehet! Az etel jo volt,a kiszolgalas is,talan kisse lassu....
A kornyezet szep,konnyen megkozelitheto. Tisztanak tunt,bar a wc-ben nem jartam! Mindent osszevetve megeri az arat!
2013. szeptember 29.barátokkal járt itt 45 Magyaros helyet kerestunk,megtalaltuk! Utolso felvett asztal voltunk,mikor erkeztunk,meg sokan voltak,de persze,mi jottunk ki utoljara-ennel a resznel nem kimeltek, uztek az embereket-ugy porszivoztak,mintha nem lenne ott egy vendeg se! A wc-ben nem jartunk,egyebkent tisztanak tunt! A szemelyzet unott,nem kedves! Viszont az etelek finomak voltak es nagy adagok!
Nem kifejezetten olcso(bar ez penztarcatol is fugg, kinek mi szamit annak),azert az arat megeri! Lehet,hogy meg "probalkozunk veluk" es igyekszunk majd hamarabb menni! :)