2014. július 16. járt itt 55 Nagyon pihentető hetet töltöttünk itt el, amit ezúton is szeretnék megköszönni a szálloda összes alkalmazottjának. Ajánlanám azoknak a helyet, akiknek az egészsége fontos vagy egyszerűen csak ki akarnak egy kicsit kapcsolódni a hétköznapokból egy nyugodt, minden igényt kielégítő szállodában. Testileg-lelkileg feltöltődve mehet innen el a vendég.
A személyzet igazán nagyon kedves és segítőkész, s nem hiányzott az udvarias mosoly sem az arcukról. Az all inclusive ellátás is hibátlan. Egyetlen hibát tudok felhozni a szálloda wellness részlege ellen. Azt, hogy nincs külön átöltözési lehetőség gyógyfürdőzés után. Paravánokkal is megoldhatnák ezt a helyzetet. . .
2014. január 17.családjával járt itt 55Hihetetlenül szép napokat töltöttünk ebben a gyönyörű, patinás szállodában! A konyhája kiemelkedik az általam ismert szállodáké közül. A kiszolgálás is tökéletes volt, s úgy érezhettem magam, mint egy királykisasszony, akinek minden kívánságára figyel a kedves személyzet. Köszönöm utólag is a szép élményt minden dolgozónak!