2018. január 29.gyerekekkel járt itt 55 Beszoktunk néha térni pár éve. Remek hangulatú hely, jó helyen és modern, kedves. A sütemények nem túl jók, abban csalódtunk mis. Tehát mint olyan, soha nem is a cukrászda mint fogalom jut róla eszembe, hanem mint étterem. . . Amiket eddig ott ettünk, mind kifogástalan, friss, finom és ízlésesen tálalt volt.
Sok választék nincs az ételek közt, de ami van azt jól készítik. Igaz a mondás: Legyen kevesebb minden az étlapon, de az kiváló! Tegnapelőtt pl: húslevest és gyros tálat kértünk-ettünk, nagyszerű volt és bőséges! És a gyros tál olyan gusztusos elrendezésben volt a tányérunkon, hogy olyat még nem láttunk sehol :) ! A dicséretet szóban megtettük s most írásban is szükségét érzem elmondani! :)
2017. június 14.családjával járt itt 55 Edzés után, este tértünk be, éhesen, kizárólag pizzázni akartunk. Nagyon finom volt mindegyik, különbözőeket ettünk. Jól sikerült a tészta, a feltét is bőséggel rajta, mmm. . . ! Alig bírtuk legyűrni olyan nagy volt. A választék pizzából nem sok, de ez nem is pizzéria. . .
Szerettem volna egy kis édes borral leöblíteni a vacsorát, még nem tudtak adni, csak ígéretet kaptunk hogy hamarosan lesz édes :-) is a listán. . . Ősszel újra járunk arra s kipróbálunk más ételeket, kecsegtető az étlapjuk! A pincér kedves volt, az árak korrektek, az étterem rendezett, kellemes. Mint ahogy maga Mór is :) !
2017. június 14.gyerekekkel járt itt 55 Anyák napján tértünk be ide a családommal és örültem, hogy megismerhettem ezt a helyet! Nagy halászlevesek vagyunk és sok helyen jártunk, nos ide hamarosan visszajövünk! A halászlé olyan amilyennek kell lennie, sűrű, tele mindenféle vízi jóval ;) , bográcsban. Jól laktunk.
Amit megjegyeznék, hogy a kenyérrel bánhatnának bőkezűbben abban a kenyeres kosárkában, mert öt főhöz négy-öt kis szeletke finom magáteteti puha kenyér, az nem igazán elég. Értem én, hogy fogyasszunk mást is, de aki halászlevezik az nem akar mást :) És még egy apróság: a porciozó emberkének egy üzenet: a kis bográcsokat kérem egyenlően megtölteni, szemrevételezni. . . köszönöm :) A csárda hangulata, a terasz, a kilátás, a nyugalom, a pincéri figyelem, a minőségi halászlé, a csípős zöld paprikakarika, mind-mind csillagos ötös! Nyáron újra ott! Csak hagyjatok helyet nekünk is a szélső asztalnál ;-) ! !
2017. március 8.gyerekekkel járt itt 55 A Kurta Apartmanról szeretnék pár szót ejteni, ami majd közvetlen kertkapcsolatban van a hangulatos kis kocsmával, egy a tulajdonos s nem tudom az Apartman itt a listában miért nem található. . . ? Aki megijedne, hogy zavaró a szállás mellett a kocsma, ne féljen, elszeparált s nem zavaró, nekünk legalábbis gyermekkel sem!
Az apartman Noszvaj közepén, jól megközelíthető helyen van(a parkolás kicsit szűkös, de sok jó ember kis helyen is elfér:), nagyon jó kis csillagtúrákat lehet tenni. Eger mellett ajánlom a barlanglakások felkeresését noszvajon, az nagyon nagy élmény, időutazás :) ! A szállás szép, elég tágas, kényelmes, világos, jó felosztású, modern mégis falusias hangulatot idéző, igényes, jól felszerelt, családias, gyermekbarát. Amolyan tiszta udvar, rendes ház. Tisztaság árad mindenhonnan. A tulajdonos hölgy kedves, segítő, nem tolakodó. Egy hetet töltöttünk el a legnagyobb békében, s szívesen ajánlom, mert én visszamennék :)!
2017. március 7.a párjával járt itt 45 Decemberben s januárban voltunk a kávézóban a férjemmel, először tetszett, hogy alig volt hely ahová leüljünk, másodjára már taszított ez a zsúfoltság. A finom kávékülönlegességet szürcsölgetve egy kicsit feledtette velünk, hogy szinte idegenek ölében fogyasztunk, egy padsoron sorjázva mint verebek a dróton- minike asztalkák mellett.
. . kabát kabát hátán. . . háát ezért sokat nem időz ott egy ember lánya s fia sem. Lehet hogy pont így találták ki s ezért nem zeg-zugos, marasztalós, elbújós, cukimuki, hangulatos. . . ? Kézről kézre járt a kilincs. Amit kaptunk finom. Nagyon finom. Kiszolgálás lehetne minőségibb. Érdemes kipróbálni. Emberiszonyosok, először kukkantsatok be az ablakon! ! ;-)
2017. március 7.családjával járt itt 45 Legutóbb családommal voltam itt, a szülinapi vacsoránkat fogyasztottuk el. Már másodjára kerestük fel ezt az éttermet, tehát rossz nem lehet, ha mi valahova visszatérünk :)
Az ételek kifogástalanok és az adag is megfelelő, a hely hangulata magáért beszél ahogy rajt fekszik a kis tavon.
A pincéri figyelmességet említeném csak, abból egy icipicivel több jól esne a betérőnek. . .
2017. március 7.barátokkal járt itt 45 Finomat ettünk-ittunk a barátnőmmel. A pizzzát mindenképp ajánlom. :)
Hangulatos, nagyon laza hely. A kiszolgálás icipicit lehetne figyelmesebb, bár ez nem zavart akkor és ott a barátnőm társaságában s túl bonyolítani sem bonyolítottuk a rendelést, csak beszélgetni akartunk egy jót és ez sikerült.
Jó és központi helyen van, tervben van , hogy elviszem a kis családomat is ! !
2017. március 7.gyerekekkel járt itt 15 Üdvözlés: nulla. Rendelésfelvétel: darabos, lassú. Pizza: száraz. tészta: vastag. jellegtelen ízvilág. Fizetés: nekünk a pultnál(! ! ) kellett jelezni szándékunkat és attól számított 15-20 perc tellett el mire a pincérhölgy megjelent az asztalunknál a terminállal a kezében. . . közepes-enyhének mondható forgalom mellett.
. . Természetesen Ő tett nekünk szívességet! ! Figyelem, szemkontaktus: nulla. A hab a tortán: családunk minden tagja hazaérve hasmenést kapott! ! - az ÁNTSZ-t békés hangulatunknál fogva nem küldtük ki. A személyzet teljes cseréjét javaslom a tulajdonosnak, ha életben akar maradni a pizzéria. Az a szemlélet ami ott uralkodik, az ma már nagyon kevés. Sok a pizzéria Tapolcán is. Összbenyomás? Szörnyű.
2015. július 5.családjával járt itt 55Szuper minden, a fertő tó környékén a legjobb csárda és szállás egyben! ! Profi kiszolgálás és figyelmes mindenki mind az étteremben mind a panziójukban! Tiszta, családias, mindenben segítőek, nem tolakodóak, egyszerűen kiváló, szuper személyzettel! ! ! Menni fogunk még, mert mind a hármónknak igen nagyon tetszett! ! Csak így tovább Bozi Rozi! ! A legjobb! ! :) :) :)
2015. június 23.gyerekekkel járt itt 15 Csak két éjszakát voltunk. Szerencsére. A bejárati ajtón minden ajtónyitásnál leesett a kilincs. (2000 ft-os tétel egy kilincs! ! ! ) A szobákhoz felfelé vezető lépcső, mint a szellemházban úgy nyikorgott, olyan hangosan. A fakorlát biztonságot nem adott, lötyögött. A festés erre és a felújítás úgy általánosan mindenre, de mindenre ráférne de nagyon erősen.
Tipikusan az a ház amit évek óta csak laknak, használnak, de mintha nem lenne gazdája, senki nem költ rá egy büdös fillért. Ahogy a takarításra sem. A szobába érve szerintem mi pókhálóztunk a testünkkel. . . Az apartmanban az összes függöny dohos, mosatlan. A szoba úgy ahogy volt büdös volt. Az ágyak mindkét szobában rémesen kényelmetlenek voltak. Az ágyneműről pedig az volt az érzésem, hogy két mosás közt nem nekünk húzták fel először. Az ágyak szerintem jó indulattal vannak 30 évesek, az olcsóbb és gagyibb kivitelből. . . Mind a négyen derékfájással ébredtünk. Tűzre valók. Az ágy alá kár volt benézni, fél cm edzett porcicák. Már-már atkaszőnyeget alkotva. Ugyanez a szekrények alatt. Egyáltalán nem volt felporszívózva mielőtt megérkeztünk még ahol a papok táncolnak, ott sem. . . Zokniban nem lehetett közlekedni. Dohányzóasztal foltos. A kanapé foltos, kemény, lelakott, gusztustalan. A fürdőbe dobtam igazán hátast, pókok, pókhálók a mosdóban, a zuhanyzóba, a tükörnél. Hajszálak. Mind a mosdó, mind a zuhanytálca eltömődve masszívan. Bűz. Forgott a gyomrunk. A második esti mosakodást azt a termálfürdőbe oldottuk meg. Az utcára néző erkélyre mikor kiakarunk lépni friss levegőt venni, felocsúdni, hogy hova utaztunk ennyit. . . csikkektől púposan ott vigyorgott ránk egy nagy üveg hamutál. Senkinek nem ajánlom a Lili vendégházat! ! A szállásadót csak a pénz érdekli, rámenős, hátra vágott kézzel az aurádba mászó dumagép. . . A félpanziós ellátás is hagyott maga után kívánni valót. Olyan menzás kaja, se íze se bűze. . . Tanultam belőle: Soha nem fogom előre kifizetni a szállás teljes összegét. És ez volt az első és utolsó, hogy lenyeltem ilyet. Ez nekem ingyen sem kellett volna. Ilyen mocskos helyen soha nem aludtam. A képek alapján minden okésnak tűnik és odamész és összedől a kép benned. . . A falból kiszakadni készülő függönykarnissal együtt. . . Apám mondaná: OK. . É [moderálva - a szerk. ]