2017. július 18.barátokkal járt itt 35Az m3 outleten belül található ételudvarnál van ez a pizzéria.
A pizza átlagos, a kiszolgálás átlagos, maga az egész átlagos.
Semmi kiemelkedőt nem tudok írni a helyről, az ételről és a személyzetről sem.
Egynek elmegy, nem húz vissza a szívem.
Egy nagyobb bevásárlás után ha megéhezel, be lehet ülni és a hamburgertől kezdve a hot-dog-on át a pizzáig mindent lehet fogyasztani.
2017. július 18.barátokkal járt itt 45 Nagyon szeretem a szendvicseket, finomak és gusztusosak. Két alkalommal voltam eddig Subwayben, ennek egyetlen oka az, hogy aránytalanul drága a mennyiséghez képest. Egy szendvics ára 1000 ft körül mozog és ebben még nincs benne az ital. Maga a kiszolgálás jó, a hely ahol árulják kicsi, de nekem ez nem gond.
Nem lakom jól egy szendvicstől, ezért kettő kell belőle, tehát két szenyó plusz egy üdítő máris 2500 ft. Nem éri meg.
2017. július 18.barátokkal járt itt 55 Gyakran eszem itt, mert visszarepít a múltba, hatalmas adag ételt kapunk , ami finom és olcsó. A konyha mellett van egy hatalmas tábla, amin az ételek vannak, kiválasztod, kikéred, majd ahogy mész tovább különböző saláták és mártások közül választhatsz, végül a pénztárnál italt. Sok kórházi dolgozó is itt eszik, mindig sokan vannak.
Csak ebédelni lehet itt, 11:15 - 14:30-ig, ha lehetne reggelizni, tuti ide jönnék akkor is.
2017. július 18.barátokkal járt itt 45Szeretek ide betérni, mert bár nem olcsó, de nagyon finom!
Veszek egy kis salátát, egy kis húst és üdítőt, máris 2000 ft.
Én általában hasonlítgatom az árakat és ha ezt nézzük, akkor nem éri meg betérni, de nem vonom meg magamtól a finom falatokat.
Lehet van jobb és olcsóbb hely is , ahol megvehetném ugyanezt, de maga a látvány, ahogy ott sorakoznak a husok és salik, maga a kánaán :)
2017. július 18.barátokkal járt itt 35Párszor ettem már itt, utána mindig megfogadom, hogy soha többet, de mégiscsak visszatérek, mert a szemem kívánja.
Megrendelek egy menüt, megeszem, jóllakottnak érzem magam, majd eltelik egy óra és ugyanolyan éhesnek érzem magam, ez mindig így van, ha a Mekiben eszek.
Üres kalória az egész , ami finom, semmi több.
Nem éri meg itt enni, ebből a pénzből étteremben simán jól lakom.
2017. július 18.barátokkal járt itt 25 Életemben először és utoljára kipróbáltam a KFC-t, mert annyira jól néz ki a kaja és ismerősök is ajánlották. Szendvicset ettem, a nevét már nem tudom, az ára viszont borsos volt, lévén egy nyamvadt kis szenyó, hozzá kevés krumpli és üditő.
Nagyon gusztán nézett ki, majd amikor beleharaptam, arra gondoltam, hogy milyen száraz, mehetett volna bele valami kis öntet, vagy lehet volt benne, de annyira kevés, hogy nem lehetett észrevenni. Megettem, éhes maradtam és meg is bántam, hogy ott ettem.
2017. július 18.barátokkal járt itt 35 Régen gyakran ettem ott, sőt ha arra járok még most is beugrom, hiába érzem azt , hogy nem kapom meg azt az adagot, amiért fizetek. A hamburgert és a gyrost pitában próbáltam. A hamburger isteni finom, DE csak előre, mutatóba tesznek sajtot, ha szétnyitod , lehet látni, hogy középen és hátul bizony nincs egy deka sem.
A gyros pitában is szuper, itt is kevés a sajt, csak a tetejére löknek egy keveset,ráadásul alig kerül bele valami kis hús és zöldség, de cserébe viszont nagyon finom. A savanyú káposztát nem sajnálják belőle, ami nekem nem gond, mert szeretem, de pl. sok barátom pont emiatt nem eszik ott. Ezért az árért úgy gondolom abba a pitatésztába lehetne tisztességesen beletenni az alapanyagokat, a hambiba meg több sajtot.
2017. július 18.barátokkal járt itt 45Barátaimmal jöttünk ide sátorral egy éjszakára megpihenni.
A zuhanyzók és a wc is tiszta, nem volt okunk panaszra.
Van a kempingen belül egy étterem, ami nagyon retro hangulatot idéz.
Az ételek közepesek, a kiszolgálás lassú és nem túl kedves.
Amikor ott voltunk szinte üres volt, alig lehetett látni vendéget, pár német nyugdíjas lakókocsija volt csak és 2-3 sátor a miénken kívül.
2017. július 16.a párjával járt itt 45Egerben kirándultunk a párommal, nagyon megéheztünk.
Betértünk a közeli gyorsétterembe [moderálva - a szerk. ], otthagytunk 6000 ft, majd 1,5 óra múlva ismét éhesek voltunk. . .
Aztán találtunk rá erre a pizzériára.
Rendeltünk magunknak 1-1 pizzát és üdítőt kb. 13 óra körül, 14 órára nyugodtan megettük és késő estig nem is voltunk éhesek.
Egy kellemes kis pizzéria, kedves volt a kiszolgálás és finom az étel.
2017. július 16.barátokkal járt itt 25 Két alkalommal voltam itt, nem is értem másodjára miért mentem el. . ja, de igen, tudom már! Nagyon guszta a szemnek minden étel! A szemem kívánta, holott tudtam, hogy ízre nem lesz már olyan jó. . Vannak itt fantázianévvel ellátott ételek is, amiket maradékokból borítanak össze és eladják a magyarnak.
Ráadásul wc mellett üzemel, ami egy vicc :D
Az ott dolgozók is kicsit összeszedhetnék magukat és kedvesebben szolgálhatnák ki az oda betérőket. Ezzel a véleménnyel nem vagyok egyedül, sajnos.