2017. július 14.barátokkal járt itt 25 Óriás hamburgert ettem első alkalommal, másodjára pedig francia pirítóst, ha jól emlékszem. . Ami nagyon megmaradt bennem, az a pincérlány közönyössége, komorsága, mosolytalan (és emiatt) ellenszenves arca. Kedvesen kikértem az ételt és mosolyogva megköszöntem amikor a pult mögül odakiabált, hogy kész a kaja, de az arca rezzenéstelen maradt mindkét alkalommal, amikor ott voltunk.
Elment a kedvem attól a helytől, igaz nem mintha visszavágynék, mert az ételek sem túl jók. Második alkalommal is csak azért mentünk oda, mert már nagyon éhesek voltuk.
2017. július 13.barátokkal járt itt 45Tokaj szívében található, teraszos, kiülős pizzázó.
Mindig sokan vannak, finomak az ételek, de egyébként egy igazán felejthető hely, kifejezetten csak azért, hogy ide beüljek, nem mennék el Tokajba.
A kiszolgálás viszonylag gyors, mivel sokan vannak, emiatt sorba kell állni, hogy kikérd a kajádat, ami minimum 10, maximum 30 perc, ha épp akkor mész, amikor valami nagy buli van a városban.
2017. július 13.a párjával járt itt 15 A weboldal alapján azt gondoltam, találtam egy remek helyet, milyen jó lesz itt enni a párommal. Alig találtuk meg a helyet először is, másodszor amikor beléptünk, azt hittem egy bárban vagy bisztrószerűségben vagyok, meg is kérdeztük hol az étterem, mire jött a válasz, hogy ez az. . . Már mindegy volt, éhesek voltuk, úgyhogy kikértük az étlapot.
Az étel jó volt, a kiszolgálás is, de azok a sötét bútorok és maga a helyiség annyira nyomasztó volt, hogy nem éreztem magam jól. Visszataszító hely számomra, soha többet nem mennék oda.
2017. július 13., csoporttal járt itt 45 Egy nagyobb csoporttal mentem, előre le volt fixálva és vártak minket. . . elvileg. Gyakorlatilag pedig káosz volt az egész! Leültünk (én az étterem elején ahogy bemegyünk, a csapat másik fele pedig a konyhához közel, ők kapták meg először az ételt) és mire rám került a sor, mire elért hozzám az étel, a csapat többi része már rég megette.
. . Az étel nekem ízlett, bár felejthető és az adag sem volt túl sok. Az ajándék bor ízlett :)
2017. július 13.barátokkal járt itt 45Ide is egy közös baráti bringatúra alkalmával mentünk.
Mint utólag kiderült nagyon jó ötlet volt!
Nagy adagokat adnak, kedvező áron, a rendelésünket egy durcás "mikorjármárleamunkaidőm" arcú hölgy vette fel, de ez a mi jókedvünket nem lohasztotta le. :)
Maga az étterem egyszerű, kinn is lehet enni, mi kihasználtuk a jó időt és jó levegőt.
Nagy a parkolója, nem kell attól félni, hogy nem lesz parkolóhely!
2017. július 13.barátokkal járt itt 45Emelkedőn felfelé kell megközelíteni a pizzériát, ami egy idősebb vagy fájós lábú embernek lehet visszahúzó erő és inkább másik helyet választ étkezésre.
Bringás kerékpártúra során a barátaimmal látogattunk el ide.
Pizzát rendeltünk, nagyon finom volt, a kiszolgálással sem volt probléma, sőt a kedves kis ott dolgozó hölgy felajánlotta, hogy szívesen lefotózza a csapatunkat :)
2017. július 13.barátokkal járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Baráti társasággal jártunk a környéken bringatúrán és ezt a helyet választottuk egy jó pizzára.
Ízlett mindenkinek, ráadásul azok akik kerékpárral érkeznek, 10% kedvezményben részesülnek :)
Bár bringás ruhában és sisakban érkeztünk, a felszolgáló nem említette ezt a kedvezményt, az egyik társunk vette észre a kiírást és így sikerült elcsípnünk ezt a 10%-ot.
2017. július 13.a párjával járt itt 45 A párommal jártam itt, mi nem szálltunk meg, csak ettük egy hosszú bringatúra közben. Kívülről semmi extra, sőt már-már jellegtelen maga az étterem és a panzió része is. A személyzet kicsit összeszedetlennek tűnt, ebédre értünk oda, a hely kongott az ürességtől. Belül kicsit retrós a hangulat a bútorok miatt, de nekem tetszett.
Az étel finom volt, az ára tűrhető. Számomra felejthető, nem nyűgözött le.
2017. július 13.barátokkal járt itt 45Barátaimmal ültünk be ebédelni. Az étterem körül kirakodás és indián zenészek, nagyon érdekes és hangulatos volt!
Maga az étterem tetszett és az élő zene is (az indián zenészeknek köszönhetően, kiváncsi lennék rá, mindig ott vannak-e, vagy ez csak alkalmi jellegű volt), az ételek amiket rendeltünk finomak voltak.
Nem olyan hely, ami megdobogtatta szívemet, de egynek jó volt.
2017. július 13.barátokkal járt itt 45Kellemes hely, az ételek finomak, a kiszolgálás is gyors és udvarias.
Rántott sajtot ettem, rizibizivel és tartárral, ezt elrontani nem nagyon lehet, isteni finom volt :)
Kinn ültünk le a teraszon, ahol sok-sok virág, friss levegő és igényes asztalok vártak.
A kilátás a bérházakra és az úttestre esik, de nem ront egyáltalán a hangulaton.
Az árak jók és az ételek finomak, a barátaim véleménye szerint is.