2017. július 13.egyedül járt itt 25 Odamentem, a két hölgy látott, de nyugodtan tovább beszélgetett, majd kb 5 perc múlva odajött az egyik megkérdezni mit kérek. Oké, gondoltam magamban, semmi gond, biztosan valami nagyon fontos dologról van szó. . Az egyik kiszolgáló felvette a rendelést, a másik megcsinálta, közben végig moziztam őket.
Mindkettő arcán ott volt, hogy már mennének haza és a kedves vendéget a háta közepére kívánja. Direkt úgy ültem le elfogyasztani az ételt, hogy lássam, vajon csak nekem szólt-e ez a viselkedés, de az utánam lévő 3 vendéggel szemben is ugyanez volt a helyzet. Többet nem mennék ide, bár a kaja finom volt, de nekem a kiszolgálás is nagyon fontos. .
2017. július 13.családjával járt itt 35Semmi extra, épp akkor kerestük fel a csárdát a családdal, amikor vendégül láttak egy csapatot( kb. 20 fő), emiatt várnunk kellett 1 órát a rendelés leadásra.
A kaja finom, a hely átlagos, a pincérek átlagosak.
Kiszolgáltak rendesen, de nem voltam elájulva.
A környezet nagyon szép, lehet normálisan parkolni és még a bringáknak is van külön biciklitároló.
2017. július 2.a párjával járt itt 55 A hely nagyon hangulatos, mi mindig kinn eszünk! Néha egy-egy cica is odatéved, ami csak fokozza a már meglévő kellemes, nyugodt légkört :)
Minden alkalommal elcsomagoltatom az étel felét (amiért még pénzt sem kérnek! ), mert hatalmasak az adagok, nem drága és isteni finom! !
A kiszolgálás csillagos ötös, mindegyik pincér/pincérnő VALÓBAN kedves és nem csak azért, mert "muszáj" nekik.
2017. július 2., csoporttal járt itt 25 A pincérek nagyon fiatalok voltak,nagyon esetlenek és rettentő lassúak. . 1 órával az érkezésünk előtt szólt a csoportunk (kb. 40-en voltunk), hogy megyünk, de még így is 50 percet vártunk az ételre. Az egyik pincér a tányérról két krokettet az egyik vendég ölébe ejtett, amire egy "hoppá" reakción kívül mást nem csinált :D mintha mi sem történt volna.
. Kértünk sima csapvizet, amit utólag kiszámláztak, mert mint kiderült ásványvíz volt. . Az étel finom, szépen volt tálalva. Nem tetszett a hely, bár kívülről nagyon megnyerő, ez tény. Sok étteremben jártam már, de ilyen fejetlenséggel sehol nem találkoztam.
22 fotózott hely / 2 oldalon