2019. december 25., csoporttal járt itt 35Egy karácsonyi buli alkalmával voltam az étteremben.
Az ételek nem túl jók, nem is túl rosszak, olyan középkategória.
A kiszolgálás lassú, a levest hidegen kaptuk, a svédasztalos második kínálata elég gyér volt és nem is túl ízletes.
A gyümölcstál jól nézett ki, bár a gyümlcsök többsége éretlen.
Számomra nem visszajárós hely.
2019. október 6.a párjával járt itt 55Nagyszerű hotel!
Kiváló ételek, italok, kényelmes, tiszta szoba, nagyon kedves személyzet és a vendégek is mindig, minden alkalommal ránk mosolyogtak és köszöntek, ami külön emelte a hely színvonalát. Ezt azért említem meg, mert ilyennel még nem találkoztam.
A wellness rész is kiváló, aromakabin, sókabin, kinn jacuzzi, több medence kinn és benn egyaránt.
Nagyon jól éreztem magam!
Nem egy visszajárós hotel.. -
Hotel Kamilla Balmazújváros
2019. október 6.a párjával járt itt 35 A vasútállomással szemben található, kívül-belül semmi extra hotel a Kamilla. A szoba tiszta és rendezett, bár itt-ott már apróbb javításra szorul . Saját gyógyvizes medencéje van, ami 0-24-ig látogatható és ingyenesen át lehet menni a gyógyfürdő részlegbe , ami nagyon tetszett. Az étterem. . teljes ellátást kértünk, hiba volt.
A választék nem túl nagy, az ételek nem túl ízletesek. Reggelinél volt hogy elfelejtettek kipakolni pl. mustárt, úgy kellett külön kérni. Egy négy csillagos szállodától többet vár az ember. . a pincérek nem túl közvetlenek, mosolyogni egyet láttam, többet nem a három nap során. Lenne min javítani, én az ételekkel kezdeném. .
2018. május 20.a párjával járt itt 35 Átlagos hely, átlagos gyorskaja, átlagos kiszolgálás. Odamentünk, kikértük a gyrost és a hotdog-ot, kiültünk, megettük. Az asztal ragadt, gondolom rég volt már letakarítva. Ssebaj, majd tálcán kihozzák a kaját, ráteszem a ragacsra és nem fog zavarni. Kb 10 perc várakozás után kézében a kajával megjelent a pincér. .
Mindegy, biztosan van jobb hely is itt, de nem volt időnk keresni. Nem visszajárós hely, az biztos :D
A kaja amúgy nem volt rossz, de kiemelkedően jó sem.
Érdekes
2017. szeptember 16.a párjával járt itt 45 Már nem ide járok, de évekkel ezelőtt évente 2x biztosan ellátogattam a fürdőbe. Ki van építve szépen, a jegyár középkategóriás. Van ettől jobb is, de ha útba esik be lehet menni, nem fog csalódni az ember. Balmazújváros központjában van, a penny mellett, eltéveszteni sem lehet.
Parkolni mindig lehet, ezzel nem szokott gond lenni, ha mégis tele a parkoló, akkor pár méterre ott a penny-é.
2017. július 23.családjával járt itt 55A családommal látogattam el Székesfehérvárra és ha már ott jártunk benéztünk a Bory-várba. Eszméletlenül gyönyörű! Látszik, hogy gondozva van és foglalkoznak vele. Több óra kell, hogy mindent láss, nagyon megéri elmenni. Mi nyáron voltunk, nem tudom, hogy télen lehet-e látogatni, de biztosan akkor is csodaszép, szivesen elmennék akkor is, amikor leesett a hó és ott sétálnék egyet.
2017. július 21.a párjával járt itt 45 A párommal egy fárasztó bringatúra után tértünk be ide, mivel azt beszéltük meg, hogy az első olyan helynél ahol pizzát lehet kapni, megállunk. Jó választásnak tűnt, a kiszolgálás gyors volt és kedves. A pizza nagyon finom, vékony tésztás, ahogyan mi szeretjük, hogy milyen fantázianeve volt, arra már nem emlékszem.
Maga a pizzázó belül úgy van kialakítva, mintha egy hajón lennénk, nagyon ötletes :)
2017. július 19.barátokkal járt itt 25 Baráti társasággal, 100 km bringatúra után jöttünk ide sátorral, hogy egy éjszakát eltöltsünk, majd másnap folytassuk utunkat. Maga a kemping átlagos, a személyzet unott, de gondolom egész nap ott voltak és már mentek volna haza, valószínűleg ennek tudható be. Felállítottuk a sátrat, majd mindenki elindult zuhanyozni.
Már a bejáratnál észrevettem 2-3 (nem túlzok! )HATALMAS pókot, kicsit el is bizonytalanodtam, de gondoltam benn biztosan ki van takarítva és nem látok többet. Hát nem. . . . nem volt kitakarítva. Akárhová néztem , mindenhol pókok lógtak! Tartottam magam, gondoltam erősnek kell lennem, hisz mégiscsak 100 km-t tekertünk, büdös és izzadt vagyok, le KELL zuhanyoznom! Beléptem a zuhanyfülkébe, ami ott fogadott valami elképesztő! A csempén, a zuhanyrózsán, a zuhanytálcán, a sarokban, egyszóval MINDENHOl pókok! ! Megkértem a barátnőmet valamennyire tüntesse el, mert én itt nem vagyok hajlandó letusolni, persze ő rögtön mondta, hogy rá ne számítsak :D
Szóltunk a fiúknak és ők párat eltüntettek onnan, de így is rettegve tusoltunk le, attól félve, hogy a nyakunkba esik 1-2 hatalmas példány. Életemben nem féltem még ennyire zuhanyzás közben, pedig nincs pókiszonyom, de ez már tényleg túlment minden határon! Kis takarítás ráférne a zuhanyzókra, igénytelen, a wc-ről nem is beszélve.
2017. július 18.barátokkal járt itt 45Két barátommal próbáltuk ki a helyet.
Elvileg étterem, gyakorlatilag pizzázó, mivel az étlap 90%-a csak pizzából áll.
A kiszolgálás gyors és kedves.
Az étterem nagyon divatos és modern, vannak kis zugok, ahová be tudsz ülni és senki sem zavar a jövés menéssel.
A falba és a padlóba neoncsövek vannak beépítve, ami hangulatossá teszi a helyet.
Az árak átlagosak, a pizza finom.
2017. július 18.barátokkal járt itt 45 Amikor beléptem egy nagyon előkelő étterem benyomását tükrözte, maximálisan tetszett az épület nem csak kívül , hanem belül is. Önkiszolgáló étterem, ha jól emlékszem 1100 ft-ért annyit ehettél, amennyi beléd fér, de van egy időkorlát. Én egy órára, a párom fél órára emlékszik, ettől tovább nem lehet foglalni az asztalt.
Az ételt nem csomagolják el, nem viheted haza a maradékot. Ettől függetlenül nekem egy élmény volt ott enni!