2019. augusztus 13.a párjával járt itt 25 2019 július közepén voltunk a szállodában, 3 éjszakát töltöttünk ott. Már az első nap ott akartam hagyni, de a férjem rábeszélésére maradtam, nem akart pár nap miatt cuccolni más helyre. Mondván "csak kibírjuk a 3 éjszakát"
Nagyon szocreál az egész. A kis Wellness részleg az tetszett, kicsi de tiszta volt.
Ezen kívül semmi sem tetszett. Az előszobában rohadt a padlószőnyeg, kifolyik a fürdőből a víz ez az oka, a fürdőszoba ajtaja is rohad a víztől. A Wc ülőke is rohadt, mert fából van és kitudja mikor volt kicserélve. Mindenről készítettem képeket is. Az ablaküveg törött volt, hiányzott a belső üvegből kb 10*2cm darab. Pont 80cm magasságban, egy gyerek odanyúl, pont levágja az ujját. A férfi tulajdonos, gondolom hogy Ö volt az , utcai ruhában pakolta ki szatyorból reggeliztetés közben a fornettit joghurtot előttünk, miközben mi ott ettünk. Ami a legalpáribb volt: kinyitotta a leszeletelt sajtot és úgy egyesével a csupasz kezével szedte és rakta ki a tányérra, de a sajt szereltek már nem voltak külön egyesével csomagolva azok érintkeztek minden egyes szelet a férfi kezével, amikor az egyik vendég ment és vett el sajtos tányérból, addig félre állt, egy szelet sajt a kezében maradt és legyezgetett vele csak úgy a levegőben, amíg a vendég nem végzett a szedéssel, majd folytatta a kirakást. Ha ép nem rakott ki semmit, akkor járkált az étkező vendégek között, mintha ellenőrzést tartana , vagy kotorta a kitett ételeket. Az ellátás sem volt jó. Maradékokat tettek ki nagyon sokszor, pl. reggelihez a másnapról megmaradt lángost, aszott szalonnákat, töpörtyűt, hideg tojásrántottát. Vacsora 18-20. -ig volt elméletileg, 18. 30 kor mentünk enni, már nem volt nokedli, kérdeztem hogy mikor lesz, azt mondta a tálaló hölgy, hogy üzenték a konyháról már ma nem is lesz. Nekem botrányos volt az egész étkeztetésük. A klíma a szobánkban hideg levegőt nem fújt. Összességében soha többet nem megyünk ebbe a szállodába. Valamikor megkapta a 4*-ot. . . de az ideje már rég lejárt. Max én 2* adnék neki de azt is igen jó indulattal. Nem vagyok indulatos feléjük és nincs bennem harag, hisz azért sem írtam meg egyből a véleményemet. Biztos hogy soha többet nem megyünk hozzájuk.
2019. augusztus 13.a párjával járt itt 35 2019. július végén 4 éjszakát töltöttünk ott. A Várfürdő Panzió Gyula-nak több apartman háza van a városban. Mi a Vár utca 12-ben voltunk elszállásolva. Kupont vettem a szálláshelyre. Mivel a kupon igen gyér szolgáltatást tartalmazott, így mire a végére értem a foglalásnak, mindent külön külön kellett megvenni hozzá pluszban, merem mondani,hogy egyénileg olcsóbb lett volna a foglalásunk.
TEHÁT SOHA-SOHA TÖBBET KUPONT SEHOVA SEM VESZEK! ! ! A szálláshellyel részben elégedettek voltunk,az ellátással viszont nem, félpanziós ellátással vettem az üdülést, de a vacsora egy tál étel volt, az is igen csekély adagra lett méretezve, tehát se leves se desszert se saláta vagy savanyúság nem járt hozzá. Érkezésünkkor az előre lefoglalt parkolóhelyünk nem volt meg. Az udvarba 4db személy autónak van hely kialakítva. Valaki a vendégek közül elfoglalta a mi helyünket. Így mi keresztbe voltunk kénytelenek állni, akadályozva a többi autó mozgásét. Hiába kértem a recepciós hölgyet, hogy intézze el az ügye,
Egy napig semmi nem történt. Nagyon rosszul éreztem magam miatta, mert így bármikor szólhattak volna a többi autós társaink, hogy álljak ki onnét, mert miattam nem tudnak kiállni. Majd másnap reggel is szóltam a recepciós hölgynek, Ö már elintézte, kb. 10 óra felé el is ment a vendég, aki egyébként pofátlanul foglalta el a ki nem fizetett helyet. Tehát így egy napig stresszt okoztak ezáltal nekünk.
2016. augusztus 17.a párjával járt itt 25Ár érték arányban nem volt jó felszereltségű a szoba, a redőnyt mi javítottuk meg.
Miniatűr hűtő, nincs éjjeli szekrény, vagyis egy van, de arra tették a mini hűtőt, így az ágy mellett van, egy kis torony építve ezekből. Kicsit nevetséges látványt nyújt.
Alsó kategóriásnak mondanám.
Központi helyen van, e miatt gyalogosan is jól megközelíthető.
2016. július 3.gyerekekkel járt itt 15 Heten mentünk, de ez a hely csak max 4 főnek elég. Előzetes telefonon egyeztetésben, mondtuk hogy 7 megyünk, persze mondták hogy jól van minden van ami ennyi személynek megfelel. Odaérkezésünknél tapasztaltuk, hogy a konyhában 5 pohár 5 bögre 5 tányér, egy 3 literes fazék egy serpenyő, 5 db kés , 5 villa, 5 kanál, egy víz melegítő, egy mikró.
picurka hűtő, összesen ennyi volt a konyha felszerelése, semmi ezen felül. A fenti szobák kicsik, pakolni nem lehetett, szörnyű nyomorunk volt, 7 éjszaka volt kifizetve a családunknak a faház, de mi 4 éjszaka után hazajöttünk, képtelenség volt tovább ott maradni. Koszos volt, pókhálók sok helyen. Nem értettük, hogy miért tájékoztattak félre amikor ez csak jó esetben is 4 férőhelyes, és miért hirdetik most is a web oldalukon hogyha jól felszerelt konyhával ellátott. Ami csodás hogy jó is írjak, a környezete, nagyon szép igényes kívülről minden,
2016. július 3.gyerekekkel járt itt 55Nagyon tetszett a fürdő. Szép gondozott a gyep, a víz hőmérséklete és a tisztasága kitűnő volt, méltatlanul voltak kevesen. Bármikor szívesen megyünk ismét el.
Kevés volt a büfé, de mivel kevés a vendég így megértem, hogy nincs mire nyitni újat.
Nagyon szívesen ajánlom az ismerőseimnek.
Büszkék lehetnek a Zalaegerszegiek erre a létesítményükre.
Járunk még arra mi is.