2017. július 26., kollégákkal járt itt 55 Társasággal mentünk, ebédelni. Asztalt csak úgy tudtunk foglalni, hogy megígértük, hogy senki sem menüt fog kérni, hanem étlapról rendel (így is történt). Ez azért furcsa, hogy menüre, 12 főre nem lehet asztalt foglalni. Picit késtünk, ezért a fejünkre is koppintottak, és én a kiszolgálással azért nem voltam maradéktalanul elégedett.
Máskülönben nagyon finomat ettünk, hangulatos a hely, szívesen visszamegyek.
2016. október 5.gyerekekkel járt itt 45Esküvőn vettünk részt, mivel már ismerősöktől hallottam a helyről, kíváncsian vártam. Az esküvőre nagyon szépen megterítettek, hangulatos, bensőséges volt a helyszín, az ételek finomak, a kiszolgálás viszonylag gyors - talán túlságosan is. Ami kicsit zavart, hogy nem voltunk jól elkülönülve a szállóvendégektől, így be-betévedtek idegenek. Az ételek ízletesek és bőségesek voltak, jól éreztük magunkat.
Érdekes
2016. október 5., csoporttal járt itt 45 Régebb óta készültem meglátogatni a múzeumot, már csak annak okán is, hogy szeretek hímezni. A múzeum felépítése, a kiállított tárgyak rendben vannak, mégis kicsit többet-mást vártam annak fényében, hogy a matyó népművészet a Szellemi Világörökséghez tartozik.
A legjobban talán az ajándékbolt tetszett, ahol sokféle, praktikus hímzett ajándéktárgyat lehetett választani.
2016. október 5.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Sok évvel ezelőtt látogattam meg a múzeumot először, és már akkor nagyon tetszett. Különlegessége, hogy egy korábbi műhely is része a létesítménynek, ahol minden eredeti állapotában tekinthető meg - ezzel téve egyértelművé, hogy milyen folyamatok során készültek el a szépséges textilek.
Most a családdal látogattuk meg, és hála a nagyon lelkes idegenvezetőnek, a gyerekek is élvezték a látogatást! Szívesen ajánlom a Várkertfürdő előtt-után.
Időpazarlás
2016. október 5., csoporttal járt itt 15 Maga az épület, a kiállítás persze jó, de a személyzet, a hozzáállás (hozzá-nem-állás) sokat ront az egészen. Szezonon kívül voltunk (április végén), ezért például az autóbuszparkolót nem tudtuk használni. Látogató sem nagyon volt - kicsit olyan érzésem is volt, mintha zavarnánk a dolgozók nyugalmát. . .
Arról pedig már ne is beszéljünk, hogy a láthatóan közeledő eső ellenére még véletlenül sem lehetett a fedeles csónakokkal részt venni a túrán. Talán szezonban jobb a helyzet. . .
2016. október 5.gyerekekkel járt itt 55 A nagyon sok hasonló szálloda közül ez kiemelkedik. Az egyik tényező, ami kiemeli a személyzet kedvessége, figyelmessége - és nem csak a tartózkodás alatt; ezt már a foglaláshoz kapcsolódó levelezés során is tapasztalhattuk. A másik, amit fontosnak találok említeni a gasztronómia; kipróbáltuk például a koreai vacsorát a különteremben, ami egyedülálló, különleges élmény volt.
Az ételek máskülönben is változatosak, nagyon finomak. Ezeken felül is minden nagyon tetszett!
2013. július 28.gyerekekkel járt itt 55 Alapvetően egy másik étterembe indultunk (internetes keresés alapján), de a helyszínen ez végül jobban megtetszett - és nem csalódtunk! Egy nagyon kedves pincér hamar segített elhelyezkedni (sokan voltunk: 6 felnőtt és 3 gyerek). Mindenki különböző ételt kért, mégis gyorsan megérkezett minden.
Az ételek kivétel nélkül finomak voltak, az adagok megfelelő méretűek. Másnap visszamentünk még egy vacsorára :)
2013. július 28.gyerekekkel járt itt 55A Kékestető tévétornyának tövében árusító néniktől kaptuk az ötletet érdeklődésünkre, hogy próbáljuk ki ezt az éttermet. Nagyon éhes kisgyerekekkel érkeztünk, így igazán jól jött, hogy volt napi ajánlat, amit nagyon gyorsan felszolgáltak. A hely kellemes, a személyzet nagyon kedves, az ételek finomak voltak. Teljesen elégedettek voltunk - szívesen jövünk máskor is!