2016. november 29.barátokkal járt itt 45 Köszönjük a remek hétvégét! Olyan békés-csendes helyet kerestem, ahol 4 anyuka elszabadulhat a hangos hétköznapoktól egy kis csacsogásra. Öröm volt megállni egy pillanatra a csodás környezetben. Volt alkalmunk kirándulni, pihenni. Mivel nem volt túl messze a "központ", igen sok lehetőség tárult elénk.
A szálloda békés, tiszta pihenésre tökéletes közeg. Szállodavendégek, mintha rajtunk kívül nem lettek volna. A szoba teraszáról csodálatos kép tárult elénk. Az őszi erdő meglepetést is tartogatott nekünk. Éjszaka egy csodálatos szarvas merészkedett a parkoló autók közé, azután még egy. Budapest lakosként ilyet ritkán láthatunk. Ez volt az este égköve! A késő esti jakuzzi a teraszon, a szauna pont elég wellnes élmény volt egy rövid pihenés lezárásaként. A személyzet barátságos, mosolygós, csendes! Köszönjük! Alig aludtunk a dumaparty miatt, de FELTÖLTŐDTÜNK! Kosztya Ernőné