2014. február 23.a párjával járt itt 55Az étterem rendkívül barátságos és hangulatos. Az ételek fantasztikusak, ízletesek és bőségesek. A kiszolgálás kifogástalan. A személyzet kifejezetten kedves, udvarias . . . és emlékeznek a vendégre! Ezt örömmel tapasztaltuk. Sőt! Még arra is emlékeztek, hogy amikor ott jártunk, mit fogyasztottunk. :-)
Mindenkinek szívből ajánlom, hogy ha arra jár, ezt ki ne hagyja!
2014. január 29. járt itt 55Nagyon szép helyen van. Remek a kiszolgálás, nagyon kedves és barátságos a személyzet, ízletesek az ételek, bőséges és finom a reggeli. A ház jó elrendezésű. Fantasztikus dolog, hogy 24 órában lehet használni a kültéri medencét és a jakuzzit (aminek a vize kellemesen meleg, még így télen is).
Mindenkinek csak ajánlani tudom!
2013. november 19. járt itt 35 2 éjszaka . . . Az igaz, hogy kedvezményesen foglaltam, de nem voltam megelégedve a szálloda színvonalával! 1. , A két ágy szétcsúszott! ! ! . . . még azután is, hogy plusz "alátét" lett az ágy és a matrac közé téve és igencsak kényelmetlenek. 2. , A fürdőszoba tisztaságával is voltak kivetnivalók. 3.
, A vacsorával kapcsolatban is többet vártam. 4. , A wellness részleg valóban kicsi. A medence vize igencsak hideg, nem beszélve a beáramlott levegőről! ! ! 5. , A pezsgőfürdő ne működik rendesen. 6. , Erkélyes szobát kértem, amit meg is kaptam, de arról nem volt szó, hogy csak egy ember fér el rajta (szélességében) kényelmesen. 7. , A szobában lévő TV-n csak 1-2 csatorna fogható rendesen. 8. , A fürdőköntös tisztaságáról inkább már nem is ejtek szót! 9. , Az étteremben, 1 pincér kivételével senki sem volt kedves! ! ! 10. , Az üdítők borzasztóan fel vannak vizezve! Ami pozitívum:
1. , A szálloda aulája valóban nagyon ízlésesen van kialakítva. 2. , A recepción dolgozók kedvesek és segítőkészek. 3. , A szobát 15 óra helyett 13 órakor már el lehetett foglalni. 3. , A bárban dolgozó hölgy, kifejezetten kedves és udvarias! Mindezek ellenére, csodás 2 éjszakát töltöttem el önéknél, amit pozitívan tudok értékelni, de szerény véleményem szerint ezekre a dolgokra jobban oda kellene figyelni! Köszönettel: Éva