2013. december 20.a párjával járt itt 55 A szállodát azért választottuk, mert már jártunk ott korábban , a fürdő szolgáltatását vettük igénybe, de nem ott laktunk. Már ott jártunkkor is el voltunk ragadtatva az Európában egyedülálló " sóhegy " látványától. Mostani ott tartózkodásunk alatt , így felár ellenében kifejezetten a sódombra néző , panorámás szobát kértünk, amiben nem csalódtunk.
Pontosan szemben volt szobánkkal az egyedülálló képződmény , ami az esti órákban ki volt világítva, többféle , váltakozó színekben pompázott. Az egész szálloda impozáns, ugyanakkor otthonos a recepció szintjén lévő hallban a hatalmas kanapékkal , fotelekkel, kandallóval. Külön tetszett az ajándék shop ahol friss újságot is lehetett kapni, bár az esti nyitva tartás lehetett volna hosszabb, hiszen napközben a fürdő részen töltöttük az időt. Külön élmény számba ment az étkezés , változatos és finom fogásokkal. A bőséges és ízletes választék reggel és különösen este nagyszerű volt. A reggelinél csupán a házias jellegű tejtermékeket ( pl. túró , házi joghurt vagy körözött )
Összességében nagyon jól éreztük magunkat, bár több időt nem tudtunk ott tölteni a közelgő egyéb teendők miatt, de szívesen vissza fogunk menni amikor tehetjük és ajánljuk mindenkinek aki színvonalas kikapcsolódásra vágyik. Az ár-érték aránynál azt értékeltem , hogy akciósan hirdették , de nem tapasztaltunk akciós árat, ami érdemlegesen alacsonyabb lett volna az általános árhoz képest. Nem a szálloda értékeléséhez tartozik , de a választható korosztályban kénytelen voltam az idősebb párt megjelölni mert fiatal pár nem vagyunk , de öregek sem és hiányzik a középkorú katagória.
2013. június 17.a párjával járt itt 55 2013 májusában jártunk itt férjemmel és 4 napot töltöttünk el a vadregényes helyen lévő szállodában. Az épület igényes a szobák szépek tágasak, és kényelmesek. A félpanziós étkezés jó, ha ezen belül este személyemként felszolgált vacsora van , azt a modern és látványos konyhaművészet ihleti.
Férjemre tekintettel dohányzó szobát kértünk , melynek szép nagy erkélye volt és a vízre valamint a kerti medencére és a strandolásra kialakított partra nézett. A szép és gondozott kertben kényelmes strand és ülőbútorok , gyermekeknek játszótér. A szálloda szabadidős kínálata sokszínű: szekerezés , horgászat hajókázás , búvárkodás stb. Néhány perces séta a kertben elhelyezkedő Sári Csárda. A csárda a magyar gasztronómia remekeit szolgája fel nagyon mutatós, autentikus csárda környezetben . Árai a kínált ételek alapanyagai , azok elkészítése és feledhetetlen ízeire is tekintettel kedvezőek. A környék látnivalókban gazdag, Hédervári kastély , Mosoni Duna,pár kilométerre Mosonmagyaróvár, Győr.