2018. október 14.a párjával járt itt 35Vasárnap! 17 óra, direkt a krémes miatt látogatás a Pausaban. 19-ig vannak nyitva! A hűtőpultban kb.15 db sütemény. Krémes, amilyen csak náluk van, nincs! Kérdezem, lesz még? Neeem!! Ez enyhén szólva kritikán aluli!!!!
2018. szeptember 25.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
eredetileg 3 napra érkeztünk, sose hosszabbítottunk, de most igen! Csodás környezet, szépséges park, nagyon finom és választékos ételek, kedves, nagylétszámú személyzet, tisztaság, modern, olaszos dizájn, minden volt, ami szem-szájnak ingere! ! Sajnos a városban viszont nincs sok látnivaló, még szerencse, hogy jó idő volt, tudtunk napozni. . . Visszatérünk még!
2018. augusztus 24.gyerekekkel járt itt 45 2 éves kisgyermekkel érkeztünk. Mindannyian jól éreztük magunkat, a kicsit is beleértve, mert a medencéknél, a játszóházban is megfelelő volt számára a kialakított környezet. A benti wellnesben mondjuk lehetne kicsi gyermek részére is medence, mert szerencsénkre jó idő volt, így nem kellett megtapasztalni, hogy mit is lehet itt csinálni rossz idő esetén.
. . Ami nem tetszett: a reggeli nem volt valami bősége, pl. hiányoltam a gyümölcsöt, a kávét és az egészséges péksüteményeket. Ami tetszett: a vacsora nagyon finom volt, ott viszont volt gyümölcs. A szobák, a környezet tiszta, rendezett volt, szépséges tájjal, tóval, stb. Sajnos sok volt a légy, darázs, de az haszonállat is, és ugye, ez így természetes. . . Azért ez néha zavart! A személyzet kedves, segítőkész, a szobák stílusa is tetszett!
2018. május 28.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
a szálláshely kiváló minőségű, tiszta és csodaszép! De az étterem nem nyerte el a tetszésemet több okból sem, nem illik ehhez a szálláshoz ez a külön étterem és ételei sem, stílusban és ízvilágában sem. Én nem választottam volna "párnak" a szállás helyében. . központi helyen, mégis csendes a vendégház, jó pihenési lehetőség szép környezetben és mindenhez6 közel
2018. március 21.családjával járt itt 35 két szobát foglaltunk, az egyikkel minden rendben volt, de a másikban, ahol másfél éves unokánk volt lányomékkal, nem volt fűtés, mint kiderült, nem is lesz, hoztak 2 olajradiátort, ez nem tetszett, mert a kicsivel hogy vigyázzunk, hogy ne fogja meg? igaz, kértünk másik szobát, de ott nem volt szőnyegpadló, azt nem fogadtuk el.
A szoba, sarki szoba volt, este élőzene 10. 45-ig, ami nagyon jól felhallatszott a szobába, másoktól is hallottuk a panaszt másnap. Az ételek kiválóak, a wellnes? messze van, kintről nagyon sokan jöttek, telt ház volt, mire a gyerekkel odaértünk, közölték, hogy vízcsere a gyerekmedencében, még másnap is töltötték. . . a személyzet: mikor kijelentkeztünk, meg se kérdezték, hogy éreztük magunkat, a lenti büfében nem volt szendvics, pedig a szobai tájékoztató azt írta.