2022. március 2.a párjával járt itt 55Tényleg Retró hangulat és nyugdijjas helynek is mondhatni,viszont mi fiatal pár 40+ vagyunk és imádjuk az ott létet mert nyugodt nem gyerek üvöltözős,masszázs is van,pihenni lehet!
A Marica étteremben meg jó ételek kaphatók akár menüben is!!!
Kedves kis kulcskiadós hölgy van aki vicces mosolygós!!!
Köszönjük!!!
2022. február 20.a párjával járt itt 55 Az a gyönyörű fehér fürdőszoba isteni volt! A wc-papír tartó magam elött oldalt, jobban esett volna kézre! A fürdő villanykapcsolója is az ajtó háta mögött volt, az sem esett sehogy sem kézre! Ezektől függetlenül nagyon kényelmes és igényes hotelben pihentünk 3 napot! Az ételekből is sok választék volt! ! ! Amik finomak is!
! ! Köszönjük jaaaaaaj és egy nekünk elképesztő dolog volt,hogy a gyönyörű pincérnő a vizhez is odahozta a pogácsát! Jól esett! ! !
2017. február 26.a párjával járt itt 35 5 nap 4 éjt töltöttünk el egész kellemesen mert a kisebb nagyobb hibákkal nem foglalkoztunk mint pl.
tvből kijött a kábel nézés közben kék képernyő lett mindig igazitani kellett hangositani csak a tvn közvetlen lehetett a wc ülöke tartója törött volt ezért a ráülés csúszkálással járt viszont nagy hűtő volt az tetszett a fűtés is jó volt a takarítónők mindennap kukát üritettek az étkezés jó volt csak elég egyhangú de finomak voltak azért ha svédasztalnál már nem volt valami amit szerettem szóltam és azonnal csinálták újra, a masszázs minden nap volt és csodás volt! ! ! Minden nap másik kedvezményes fürdőbe jártunk főleg a gyógyfürdő volt szuper mert ott tényleg meleg volt a viz mert a palace ban hüvösek nekünk a vizek! Nagyon közel vannak a fürdők! Nevezetességet nem igazán lehet nézni télen ezért kell fürdeni ilyenkor inkább! A lényeg kipihentük és jól is éreztük magunkat! Köszönjük!
2017. január 26.a párjával járt itt 55 Fiatal házaspár vagyunk akik imádják a szinte forró vizet ezért járunk elég sűrűn a gyógyfürdőbe mi imádjuk minden igényünket kielégití ez a fürdő ami tiszta rendezett kedvesek a dolgozók! Csak jót tudok mondani! ! ! Köszönöm nekik hogy vannak!
Ja a masszázst is mindíg beiktatom és az is nagyon finom még ha rövidet is választok ami ár érték arányban nagyon jó ugyanúgy mint a belépő árak! ! !
2016. május 11.barátokkal járt itt 45 5 barátnő eldöntötte hogy együtt akar wellnesezni 2 egész napot és egy éjszakát! Főkolompos lévén apartmannt keresve megtaláltam a neten a Duna Residenst, körbeküldtem mindenkinek a képeket, infókat,és mivel mindenkinek tetszett lefoglaltam! A közelben van Tata ott az öreg tó és a vár álldogál és vár bennünket!
:-)Eljött a nagy nap odaértünk tökéletes összhangban beköltöztünk a meglepően tágas appartmannba felcsavartuk a fűtést ami hamar bemelegedett! A jól felszerelt konyhát nem vettük igénybe mert félpanziót kértünk! Ezután azonnal mentünk fürödni a mindenki által hűvösnek vélt középső medencébe viszont a sodrófolyósót úgy élveztem mint egy kislány igy 41 évesen is mert olyan lendülettel sodort hogy végig lebegtem a vizen! :-D Volt szauna, viszont az elromlott gőzfürdőt kérdeztük,hogy megnézik-e de még a fülük botját sem mozditották meg érte! :-( Az esti vacsora finom volt és kielégítő! A fürdőszobában a zuhanynál a zuhanyfejet én mint kis (ostoba) nehezen jöttem rá hogy kell leszedni de rájöttem! Összességében nagyon jól éreztük magunkat mert tiszta rendes kedves fogadtatásban volt részünk! Köszönjük!
2015. december 31.családjával járt itt 452 személyes Csárdagazda Bőségtál (töltött pulyka, szűztallérok, kemencés kacsacomb, betyárnyárs, vasalt csirkecomb, rántott gomba magvas bundában, rántott sajt, salátákkal, finom körettel, tartárral, bakonyi raguval)5990 Ft ettünk 3-an ami mindegyőnket levett a lábunkról először azt hittem nem lakok jól de tévedtem ráadásul a meglepetés hogy még sercegve hozták ki a libacombot fenomenális érzés volt isteni finom volt minden a tálon mivel nagyon messze vagyunk a csárdától ha arra járunk okvetlen benézünk újra!
! ! Egyedül a zene nem tetszett tuc-tuc zene ment ami nem illik egy csárdához! ! ! Köszönjük a vendéglátást! ! ! :-)
2015. december 31.családjával járt itt 45 2 éjszakát töltöttünk az apartmannba 3-an 2 felnött 1 gyermek ami tiszta volt jó elrendezésű és a fürdőkádba tényleg termálviz folyott amit nagyon kiélveztünk még a szemben lévő termálfürdő után is mert köntösbe futkároztunk át és azért addig fáztunk mig visszaértünk!
A fűtés nekem külön nagyon tetszett hogy csak 1 gomnyomás és 5 perc sem kellett már megfelelő hömérséklet volt bennt! Reggelit a fürdő éttermébe kaptunk ami megfelelő választékkal rendelkezett! ! ! Internet is tökéletes volt! Tv is! Akasztót a fürdőszobában hiányolok! Bringóhintózni is marha jó volt főleg hogy hűvös volt nem fáztunk mert kimelegedtünk tekerés közben és megismertük ezt a kis falut is legalább! Láttunk valami Ifjusági Jurta tábort is,érdekes lehet! A fürdőben külön kell fizetni a csúszdáért és a szaunáért ez nekem igy nem volt jó! Összességében nagyon jól éreztük magunkat az apartmannba ! Köszönjük!
2015. április 11.barátokkal járt itt 45 6-an környékeztük meg az éttermet nagy nagy izgalommal mikor beléptünk már akkor megnyugodtam mert azonnal jött a pincérnő alias(Juliska)és ajánlott egy asztalt nekünk! Mivel nagyon érdekelt mindannyiónkat a béka ize de nagyon féltünk tőle ezért rendeltünk 2 adagot és mindenki megkóstolta még a gyerekek is!
Hát kellemesen csalódott a társaság mert finom volt mind rántva mind fokhagymásan elkészitve! ! ! Utána rendeltünk főételt halat csirkét sertést és ezek is mind látványban mind izre nagyon finomak voltak! Nagyon sokan voltak de mégis pont kellő figyelmet kaptunk! ! ! Köszönjük! ! !
2015. március 21.a párjával járt itt 55 Először is kiemelném V. Szabinát aki nélkül nem jött volna létre ez a kis "nyaralás" mert kései kérésemre nem tudtak szobát adni de amikor Szabinával beszéltem ő azonnal készségesen csak egy kis átcsoportositással megoldotta ezt a nekünk nagyon fontos helyzetet aminek már csak azért is felettébb örültünk mert utána egy hirtelen jött vakbél és trombózis mütétem miatt el sem tudtunk volna menni!
Úgyhogy innen is hálásak vagyunk ezért Nekiiii! Köszönjük! Na szóval a szoba kielégítő volt minden téren! Az ételek is nagyon finomak voltak! A kiszolgálás is kedves volt! Külön köszönöm hogy beinditották nekem a futógépet jól esett! A Duna mellett nagyon jól esett sétálni és a mellette lévő Sári Csárda is gyönyörű képet ad! Köszönünk mindent!
2014. december 20.gyerekekkel járt itt 35 Gyermekünkkel jártunk itt 3 napot voltunk! Összességében jó volt minden
a személyzet is készséges volt a vacsora brutális sok volt másnapra ebédre is azt ettük! A wellness rész nagyon jól van kialakítva és az első olyan hotel ahol a meleg víz tényleg meleg volt a férjem borzasztóan örült neki 38fok feletti! ! !
Voltunk Ópusztaszeren a csillagösvénylabirintusba nagyon jól el lehet tölteni a kijutással 45 percet izgalmas kérdésekre válaszolva! Viszont a nomád parkba nem éri meg bemenni ennyi pénzért ráadásul épitkeznek is és nem minden látogatható! A hotel tiszta volt de a fürdőszobára egy felújítás ráférne! Köszönjük az élményt! ! !