2014. december 20.a párjával járt itt 45 Nászutunként 3 napot töltöttünk a Palota részén a kastélyban nagyon jól éreztük magunkat a személyzet mindenhol készséges volt! Kipróbáltuk az összes fürdőt a Marokkói gyönyörű és a többi is élvezhető egy baja volt a férjemnek hogy a palota részben egymás mellett van 3db 36fokos jakuzzi és miért nem vegyes hőmérsékletű ő a 38 fok fölöttit szereti!
A szobánk is érdekes volt közvetlen az ágyunk mellett volt a sarokkád és gyönyörű réz csaptelepek voltak,tudom hogy a középkor sötét gondolom ezért volt sötétnarancssárga a fal de nekem nagyon kevés volt a fény a tükörben sem láttam magam mert rossz helyre lett rakva a világítás! A kádba sem láttam bele szinte ez engem zavart! Nagyon felpörgetett a menekülő szoba fantasztikus volt kijutni de nagyon elfáradtam! Azóta nézem hogy hol vannak még ilyen szobák! Az ételek is kifogásolhatatlanok! A Net is azonnal bejött! Egyszóval nagyon jó volt a nászutunk ezen az egyszerű kis falun de mégis bonyolult labirintusában a középkori falu is fantasztikus meg az ott élő állatok is édesek! Köszönöm Bikal! ! ! :-)