2016. július 15.a párjával járt itt 55 Nejem, szülinapjára kapta tőlem a hétvégét a Shiraz hotelben. Megérkezéskor üdvözlő pezsgő és kedves mosoly várt. A szobában az előre rendelt pezsgő, torta, csokor, hiánytalanul a megbeszélteknek megfelelően elő volt készítve. Eddig hibátlan. Az ablak a parkolóra nézett,az ígért belső kert helyett. Kicsi mínusz.
A szoba szépen berendezve, a klíma hibátlan,minden a helyén. A wellness pazar,szép, tiszta, kellemes méretű medencék, és minden igényt kielégítő szaunavilág várt. A konyha kiváló, a személyzet toppon van,a marokkói életérzés adott. Az ízek megszokottak, egy pici Arab beütéssel. Ha valaki egy kis marokkói kirándulást akar itthon szervezni, ne keressen más helyet. Voltunk már több keleti országban, itt ugyanaz az érzés fogott el bennünket, csak itt nyugodtan ehettünk, ihattunk, félelem nélkül,illetve több volt a Magyar szó.
2016. május 2.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Kedves Barátaim! Egy méltatlanul mellőzött hely ez a szálloda. Kevés a vendég, pedig kis hibáktól eltekintve csak az előnyöket sorolhatnám. A reggeli átlagos választékkal szolgál, viszont a szakács nagyon jó. Változás a vacsorában történt, (menüválasztásos) egyszer sem bírtuk megenni,tehát az adagok láthatóan nőttek.
A személyzet közvetlen, barátságos, ami egy családi létesítménytől el is várható. Kezdem a történetünket. Megérkeztünk,jelezték hogy a szoba árban appartmant kapunk, első kedvesség! ! ! A vacsoránál egy kiss plussz desszert,amit alig bírtunk legyürni a tele pocak miatt,második kedvesség ! ! ! A pincér, már hozta is az alufóliát,mikor látta hogy nagy az adag,
de nem ám csak úgy becsomagolva a kaját, tányérral együtt, profi módon, harmadik kedvesség ! ! ! Másnap reggel,mesélte a pincér hogy mivel a megrendelt vacsorát nem fogyasztották el az ukrán vendégek,az egész személyzet várt rájuk a z éjszakába nyúllóan,ésmivel nem jöttek, később a becsomagolt vacsorát fevitte a vendég szobájába. Hibák:Csak 18 óra után van bár. Kevés ideig működik a Szauna és a gőzkabin. Nem minden szobában van wifi,de a közös részeken nagyon jó a vétel. A kondiszoba gépei lestrapáltak. Nincs élőzene, bulizni ( ha szereted a csöndet ez előny ) máshol kell. Délben nincs konyha. Más nincs. Egyszóval,ha egy normális közegű nem sznobista elvárásnak megfelelő pihenési helyszínt keresnek ,normális áron akkor ezt a családias hotelt ajánlom. Kisgyermekeseknek,idős embereknek is ideális a kialakítása miatt,nem tudok jobbat elképzelni egy buszos hétvégi kirándulás helyszínéül.
2016. március 21.a párjával járt itt 55 Egy hosszú hétvégét töltöttem párommal a hotelben. Az új szárnyban kaptunk szobát. A hotel két részből áll,mindkét egységnek saját welness része van, gyógyvizes medencék,kinti medence,gőzkabin,só kamra, stb. A szoba nagyon rendben volt,tiszta,funkciónak megfelelő. A fürdőszoba szintén, bár hiányoltam a fürdőszoba szekrényt.
A szobában klíma, állítható fűtés,állítható ágy, usb-s háttértár fogadására is képes televízió,hibátlan. A személyzet udvarias,figyelmes,ritkán látok olyan takarító személyzetet aki mielőtt belépne a szobába többször is halkan kopog,szinte esdekel hogy beléphessen és bocsánatot kér a zavarásért. És a hab a tortán a péntek és szombat esti Silver Band zenekar szereplése, Akik messze maguk mögé utasítják a legtöbb profi zenészt is. A konyháról csak a legjobbat tudom mondani. Minden szakács tud rántottát sütni,bordát rántani, göngyölt húst készíteni, de az amit az itteni szakács remekel a marha és borjú hússal, az valami csoda. Ha egy táncos, minden szempontból hibátlan hétvége a cél,teljes szívből ajánlom a hotelt.