2016. október 30.a párjával járt itt 55 Mit tehet az ember, ha egész nap várakoznia kell, de kint nem a legszebb az idő? Én ilyenkor beülök egy kávézóba. Első pillantásra is vonzó a kávézó. A kínálat térképszerűen van kirakva a falon, attól függően, hogy honnan származik az adott kávékülönlegesség. A bútorok és a hely Afrikát és az utazást juttatja eszembe, az utazóládából készült asztalokkal.
A személyzet végtelenül segítőkész és felkészült a kávékat illetően. Igazán jó baristák dolgoznk ott. Számomra nagyon pozitív volt, hogy nem méregettek,és nem éreztették,hogy már több órája vagyok ott. (persze,közben folyamatosan fogyasztottam). A választék nagy, és mindegyik kávé más országba repít el. Nyugodt szívvel mondhatom, hogy minőségi italokat szolgálnak fel. Nagyon tetszenek a "cafe frei" csészék,amikben kihozzák a kávékat. A sütemények is nagyon finomak. Az árak nem magasabbak mint egy átlagos kávézóban, ne tévesszen meg a szép környezet,és a magas minőség. Ha Egerben járok, mindig betérek egy-két kávéra hozzájuk. Csak ajánlani tudom ezt a kávézót a városban, illetve szerte az országban. Mindig elégedetten távozok onnan.
2016. május 3., kollégákkal járt itt 45 Sziasztok! Ebben a hónapban kétszer jártam itt. Első alkalommal üzleti vacsorán a kollegákkal, második alkalommal a nagyszüleimmel. Ahogy belépünk az étterembe kellemes környezet fogad, bár a felszolgálók nem mindig mosolyogva üdvözölnek. Leveszik a kabátod és felakasztják. Odakísérnek az asztalodhoz. Az étlap szerintem pont megfelelő.
Nem túl sok, hogy a bőség zavara nehogy elkapjon és ne tudj választani, de nem is kevés. . . nos , ugyanez nem mondható el az étel adagjáról. A minőségével, küllemével abszolút semmi panaszom nincs, viszont egy kiadós vacsora után is összenéztem a kollegákkal, hogy útközben megállhatnánk egy hibermarketben grillcsirkét venni. Az ár-érték arány változó, attól függ mit kérsz. Ha a minőséget nézzük, szerintem megfelelő, ha adagban nézzük, akkor csak a süteményeknél jó. A környezet szép, tiszta minden, nagyon figyelnek a mellékhelységek tisztántartására, illetve mindig friss virág van az asztalokon. A pincérek kedvesnek tűnnek, bár nagyon zavaró, hogy néha a vendégeket nézve susmorognak a pultnál. Ha szeretnénk valamit kérni, akkor azonnal ott vannak és segítenek. Javaslataim az étteremnek:
-desszertlap aktualizálása+képekkel
-akadálymentesítés
Ajánlani tudom, főleg a nyári hónapokban, hiszen terasza a tó partján van, és egy finom süti-kávé mellett el lehet tölteni ott az időt :)