2014. október 10.egyedül járt itt 15 Színvonalról és igényességről nem lehet beszélni a szállás tekintetében, nem értem hogyan kaphatott bármilyen pozitív minősítést. A véleményem nagyjából egyezik az előttem szólókkal. Tavaly nyáron jártam ott, és eléggé megbántam a szálláshelyválasztást. A szoba koszos, poros volt, a berendezés zsúfolt, igénytelen, mindenhol pókok, kívül-belül.
A "szobalány" a tulaj menyasszony engem is legombolt 3000 Ft-al (természetesen az IFA-n felül! ! ! ), szintén SZÉP Kártyás fizetésnél. Igaz nálam nem indokolta meg a miértjét, de [. . . ] (moderálva - a szerk. ) nem igazán mertem firtatni a dolgokat. . .
Kastély Villa válasza
Kedves ! ( miért is nem vállalja a nevét? )!
Családi vállalkozásunk azért is alakult, hogy a pihenni vágyó embereknek minél színvonalasabb és igényesebb kiszolgálást biztosítson - kiváló áron - a kikapcsolódásuk alatt!
A családias hangulat mellett teljes mértékben próbálunk vendégeink kedvében járni, amit a rengeteg visszajáró és tovább ajánló vendég is bizonyít!
Szintenkét Saecó és Jura kávéfőzőgép üzemel ingyenesen! !
Több ezer elégedett vendégünkről térjünk át Önökre! Kezdjük az elején: lefoglalt csomag tartalmát el kellene olvasni és ÉRTELMEZNI !
Kikérem magunknak ezt az értékelést, főleg azért,mert több levélváltás után sem tudta ÖN értelmezni a megvásárolt szolgáltatásokat!
Javaslom Önnek értelmezni a saját értékelését is? !
Nem kötelező csomagot foglalnia, hisz több más lehetőség mellett, lehet csak reggelivel is szobát kérnie!
Az ár-érték arányról annyit: lehet kapni egy szobát étkezés nélkül 2 főre 2 éjre 34. 000. -ért kopott, régi berendezéssel is!
Javaslom, hogy máskor felnőtt módjára (esetleg önállóan ) foglaljon szállást! Valamint a szépkártyával csak előre jelezve lehetséges fizetni. Azért durva hogy 5000 ft ot levontunk volna! !
Irreális kérésekkel próbálkozzon nagy szállodában, ahol személyzetet sem fog találni a recepcióson kívül
Továbbra is a vendégekért vagyunk és leszünk!
És nem engedjük meg hogy pár frusztrált ember elvegye a lelkesedésünket!
Tisztelt vendégek!
A Magánszállásadók Országos Szövetsége által meghirdetett, a magánszálláshelyek államilag elismert minősítését biztosító
„ Nemzeti Tanúsító Védjegy” – pályázatra.
Ahol megkaptuk a 3 koronás besorolást! !
Tehát nem szedett vetett dolgokkkal van építve mert a március hónapban megtörtént a minősítés!
Tehát minőségi szállásról van szó! ! !
Valamint ön nem nállunk volt megszállva!
A fent leírt dolgokat azt máshol tapasztalhatták! !
Ha ön itt volt nálunk akkor miért fogadta el aszálláshelyet,
miért nem távozott nyomban? ?
Mert összekevertek egy másik szálláshellyel! !
2014. október 13., Kastély Villa, üzemeltető