2014. június 19.gyerekekkel járt itt 15 Az elmúlt időszakban kétszer próbáltunk itt vacsorázni/koccintani családdal/baráti társasággal. Első alkalommal szinte könyörögni kellett a pincérnek, hogy ha hárman vagyunk akkor az első italkérés után esetleg várja meg a másik két ember rendelését is, talán ők is kérnének italt. . .
A fizetésnél háromszor kértük a számlát mire sikerült ezt megkapnunk fél óra várakozás után. Második alkalommal családdal akartunk ott vacsorázni, de 15 perc után eljöttünk, mert nem jött hozzánk oda senki, hogy mit szeretnénk. . .
2014. június 19. járt itt 35 Sajnos a fagyi minősége sokat romlott. :-( Jégdarabokkal teli, kicsit ízetlen jó néhány fajta. A sütiket megnézni nem lehet előre, mert nincs hely. Még a pult elé sem ér oda a vevő már ki kellene választani, hogy mit kérek, de még csak nem is látom, hogy mi az ami van.
A Zagyva által készített süteményeket olcsóbban meg lehet vásárolni a város különböző pontján lévő viszonteladóknál (ez nonszensz).