Pihenés ,feltöltődés. -
Castrum Termálpanzió & Kemping Lenti
2014. április 6.a párjával járt itt 45 Pihenés ,feltöltődés. A szálloda tiszta kényelmes,a környéke gyönyörű. De:. A kaja kritikán alatti volt. Egy héten keresztül minden reggel ugyanaz volt, a választék is nulla. A vacsi is csapnivaló pedig én nem vagyok különösen válogatós. Ha megnézitek látjátok hogy nem egy olcsó szállás. Elvárható lett volna a megfelelő ellátás.
Reggel negyed tízkor mentünk kajálni egy kanál rántotta volt az egyik melegítőben a másikban egy aszalt teszkó gazdaságos virsli a tálcán két szelet sonka meg két szelet sajt. Ilyen még nem volt hogy szólni kelljen hogy ugyan adjanak már reggelit. Erre kihoztak pár szelet szalámit meg sajtot. Volt hogy tányér nem volt ,volt hogy teás csésze ,nem is tudtak adni
Pici kávés csészébe kb másfél decis csinálta a többség a teáját. Ja egy német hölgy kétszer ment hogy vessz szalámit mire sorra került elfogyott vajasan ette a zsömléjét ,na gondolhatjátok hogy ő milyen szájízzel ment haza. Szalámiból nagyon keveset hoztak csak mutatóba. Egyébként semmiből nem volt sok. Egyik este kaptunk fánkot azóta is téglát köpök . Később derült ki hogy nincs saját konyhájuk,de azért számolni tudni kellet volna néha még tányér sem volt, kiskanalat is vadászni kellet. Tudni kellett volna hogy mennyi bögrére evőeszközre van szükség. Na ezek ellenére jól kipihentük magunkat legalább nem híztunk el . Ajánlom azoknak akik nem kényesek az evésre. Érdemes a környéket is megnézni.
2014. január 6.a párjával járt itt 55 Férjemmel és a sógornőmmel voltunk. Nagyon jó és kellemes környezetben volt részünk. A személyzet is kedves figyelmes. Az ételek is kiválóak. Pici megjegyzés az asztalokon és sehol nem található pici edény amibe a teafiltert kitehetnénk. Máshol pici edény található az asztalon. Vizes kancsó sem található sehol, más szállodákban ez is van az asztalokon.
Vacsoránál illene egy kancsó vizet tenni. Nem mindenki iszik sört vagy üdítőt. A szobák kényelmesek és nagyon szépek,tisztaság mindenhol. Nagyon korrekt hogy az elutazás napján aki szeretne még fürdeni az ingyen megteheti,minden szolgáltatást igénybe vehet. Összességében nagyon meg voltunk elégedve mindennel.