2018. április 9.családjával járt itt 55A Plitvicei tavaktól jöttünk haza, és akkor mentünk be kajálni.
Először kicsit sötét és zsúfolt volta hely, de a kaja és a kiszolgálás kárpótolt. Kedves pincérek, finom sok kaja. Amikor a gyerek telefonját megkérdeztem töltenék e, a pincér azonnal kérte a telefont és szaladt tölteni. Mindenkinek ajánlom, aki gyors kiszolgálást, és minőségi kaját akar enni.
2018. április 9.családjával járt itt 45 Klassz hely, jó ételekkel, csak tudni kell hová ülj. Mivel a szalagon az ételek egy irányba mennek, nem mindegy hol ülsz. Ha attól a helytől ahol felrakják az ételt messze ülsz, akkor a legjobb kajákat mind kiszedik, és neked a burgonya golyócskák, és a rántott hagymakarika jut a rák, és a grillezett husi helyett.
Igaz töltik, de ha nem jön új vendég,akkor egy két finom falatot raknak csak fel, amit az elején ülők mint mondtam kivesznek, és főleg a köretek és a zöldségek köröznek.
2017. október 10.a párjával járt itt 55A Hőlégballon fesztiválra érkeztünk. Véletlenszerűen foglaltam ezen a helyen szállást. Nagyszerű volt. A kilátás csodálatos. A wellness rész is szuper volt. A kaja, na arról ne is beszéljünk. Olyan ételeket készítettek vacsira, hogy híztam egy kilót három nap alatt. Gusztusosan elkészítve különleges ételek nagy választéka. Szuper hely. Biztos hogy nyáron is elmegyünk ide.
2016. január 19.gyerekekkel járt itt 45 Egy vasárnap délben utazás közben álltunk meg. Beléptünk 12 előtt pár perccel. Rossz élmények:-Belépéskor azonnal számon kértek, miért nem foglaltam asztalt? Miért, honnan tudtam volna hogy egy főút mellett elhelyezkedő vendéglőben ahol átutazó emberek megállnak asztalt kell foglalni? -Az asztalterítő pecsétes, poros díszek a falon.
Szieszta kályhával fűtöttek, amit az asztal mellé helyeztek, hogy ne fázzunk. Ez elég nevetséges volt. A pincér lányok, eléggé igénytelen zsíros frizurát viseltek, mosoly semmi, minden falatot figyeltek amíg ott voltunk, hogy mikor kapom be. Jó élmények: Kaja: gyorsan kihozták, kiváló, rengeteg. Ár elfogadható.
2016. január 11.családjával járt itt 35 Hetedik karácsonykor mentünk ide. Elég sokat romlott a színvonal azóta. Először szép tisztaság, személyzet udvarias, a medencéknél is a gyerekmedencénél is több úszómester,tiszta víz,nagy választék a svédasztalos vacsorán. Erre most, a liftben ami a fürdőhöz vitt, ujjnyi vastagon a szösz, a por, a szobában foltos szőnyeg, a levegőben áporodott csatornaszag egész nap.
A svédasztal szentestekor szegényes, másnap még rosszabb, a reggeli mindig ugyanaz. Ja és a vacsoránál nem volt pincér, már mikor megvacsiztunk mentünk a pulthoz italt kérni, a tányérokat nem volt aki összeszedje. A svédasztal töltés is döcögős volt. Keresnünk kell másik helyet jövő karácsonyra.
2016. január 11.gyerekekkel járt itt 45 Kisfiam szülinapi vacsiját tartottuk itt. 14 en voltunk. Tapasztalataimat két részre osztanám. Rossz tapasztalatok: külön helyiség,elég sötét, kopott széteső székek, csempe talpaspohár. Távol a svédasztaltól. Nagy tömeg, zaj, rohangáló, lökdösődő emberek tányérokkal. Az ajándék torta, egy kb. 4-5 szeletre vágható szögletes torta volt.
(14-en voltunk. )Nevetséges volt. Úgy kellett szólni, hogy középen minden gyerek kapott lufit, az én szülinapos gyerekem is hagy kapjon már egyet. 45 perccel a lejárt idő előtt, jött a pincér, hogy ne haragudjunk, fizessünk már, mert nekik készülni kell a következő vendégekre, és szétszedte a játszóházat. (magyarul, menjetek már)
Pozitív dolgok: Finom ételek, nagy választék,udvarias pincérek, a tömeg ellenére tiszta mellékhelységek, takarítottak folyamatosan. Meggondolom ha még egyszer oda akar menni a család.
2015. július 14.gyerekekkel járt itt 55Véletlenül találtuk meg a helyet, mert Visegrádon nem volt szállás. Nagy örömünkre. A házi néni nagyon kedvesen fogadott, szép tiszta szobát kaptunk reggelivel, kiszolgálás kicsit hagyott kívánnivalót maga után és a reggeli minősége,de a csodálatos hely, kert medence kárpótolt mindenért, és nem utolsósorban olcsó volt. Máskor is ott szállunk meg.
2014. július 28.gyerekekkel járt itt 55Soha nem voltam Bogácson. Magával a faluval nem voltam elragadtatva, de rátaláltunk erre a csodálatos étteremre.
Kiszolgálás, tisztaság, pincérek, ételek kiváló. Másnap is ide mentünk, ugyanolyan kellemesen tudtunk ebédelni, mint előtte vacsorázni. Csakis ajánlani tudom mindenkinek, sőt, aki Bogácsra megy kötelező program ide ellátogatni, és egy finomat enni.
2014. április 1.családjával járt itt 55Vasárnapi ebédre mentünk el a családommal ide. Mivel van egy hét éves kisfiunk, örömmel láttuk hogy sok gyerekes család van, és teljes mértékben gyerekbarát hely. Az ételek kiválóak és bőségesek voltak, még vacsorára is jutott. És mellesleg nem aranyáron. Nagyon jól éreztük magunkat. Máskor is betérünk ide. Főleg most hogy jó idő van és kitudunk ülni a teraszra.
2014. március 27.gyerekekkel járt itt 55 2014. március 15-ei hétvégét töltöttük ott, 7 éves kisfiunkkal. Elég nehéz programot találni amikor már nem kisgyerek, de még nem is olyan nagy hogy látványosságokat értek itt műemlék múzeum értékelje. Itt minden megvolt ami lefoglalhat egy ekkora gyereket.
Délelőtt gyalogtúra a bobpályához, aztán délután lovagi torna, ami nagy élmény volt mindannyiunknak, a vacsora fantasztikus volt, másnapra elromlott az idő, de a szállodában biliárd, fürdés, minden volt. Hazafele a pisztrángosban fogtunk halakat, és elégedetten tértünk haza. Igazán kiváló volt. Tisztaság, figyelmesség, igazi vendégbarát, vendégszerető hely, ahol törődnek a vendéggel. Máskor is itt szállunk meg.