2016. május 8.a párjával járt itt 55 Évek óta járunk nyaralni és elmondhatom, hogy rátaláltunk az egyik legszebb szállodára a Tisza part mentén. Már a szállodába való belépéskor figyelmességet, és kedvességet kaptunk. A szoba elfoglalása után sorra fedeztük fel az apró meglepetéseket.
(elektromos mozgatásu redőny, nagyon kényelmes ágy, készülékekre szabott Wifi) Kis pihenés után elindultunk felfedezni a szállodát, és a hozzá tartozó strandot. Nagy meglepetésünkre egy nyüzsgő de mégis csendesnek mondható strandon találtuk magunkat. A wellness részleg kicsi, de pont ez adja meg a családias hangulatát. Nagyon tetszett viszont, hogy a strandról is lehetőség volt igénybe venni a szálloda éttermének a szolgáltatásait. Nagyon fincsi belga meggysört csapoltak aminek a fogyasztása végig kísérte a nyaralásunkat, nem beszélve a finomabbnál finomabb koktélokról. A napozóágyakkal nem fukarkodtak, amik ingyenesen vehetők igénybe. Hétvégi programmként latin táncosok szórakoztatták a fürdő vendégeit. A Kellemes napunkat megkoronázta a Finom és változatos svédasztalos vacsora. A szállodától bérelhető kerékpárokkal lehetőségünk volt felfedezni a Tisza parti táj szépségét. Összegezve, mindenkinek tudom ajánlani ezt a tiszta, barátságos és minden igényt kielégítő szállodát.