2019. december 7.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Párommal voltunk ,három napot töltünk ott. Az ételek finomak a személyzet kedves udvariasa, a tisztaság megfelelő a medence környéke az ablakok koszosak, az épületre ráférne egy felújitás. Ár érték megfelelő Nyugdijasoknak megfelelő a sok kezelés miatt. De családoknak akik gyerekkel érkeznek nem ez a megfelelő szálloda.
2019. november 5.gyerekekkel járt itt 254 napot töltöttünk a szállodába a szállás kifogástalan, a személyzetet csak a vendégek zavarják egy fiatal vékony fekete pincér kivételével, tarthatna tréninget a többieknek. Az ételek finomak, csak sajnos hidegek voltak. A recepciós elfelejtett tájékoztatni, hogy a köntöst a wellnessnél kapjuk meg, hogy a gyógyfürdőbe 20%-os kedvezmény van a szálloda vendégeinek. Mi biztosan nem megyünk többet ide.
2019. május 28.gyerekekkel járt itt 45 Nagyon szép helyen vendégházak kényelmesek családok számára kiváló. Mi télen voltunk a wellnesz részleg a medencék a férőhelyhez képest kicsik zsúfoltak. Mivel tél volt csak felöltözve lehetett az étterembe menni és ott a kabátoknak kevés hely volt, mivel teltházas volt a szálloda. Nyáron biztos jobb, tágasabb.
Ezért visszatérünk nyáron is. Csak ajánlani tudom mindenkinek aki még nem volt itt.
2019. május 24.a párjával járt itt 45Kellemes jó 3 napot töltötünk itt, kicsit messze van a fürdőhöz. negetivumként azt találtam, hogy csak egy parna, volt és kérésünkre nem tudtak adni még egyet. A disznótoros vacsorához nem volt kenyér. A disznótoros program nagyon jól szervezett kiváló volt. A szálloda tiszta a személyzet nagyon kedves, mindent amit lehet megadnak a vendégnek. Kis
odafigyeléssel kiváló szálloda.
2019. január 17.a párjával járt itt 45Szép tiszta környezet kicsit messze van a fürdőtől a félpanzió a vacsora vagy az ebédet csak a fürdőbe lehet igénybe venni. Olyan szobát kaptunk, mely összenyitható, nagyon át lehetett hallani a szomszéd televizióját, igy nem lehetett pihenni, ugyan szóltunk a recepciósnak és az éj közepén át költöztünk egy másik szobába, igy már kenyelmesen lehetett pihenni.
2018. szeptember 5.gyerekekkel járt itt 55Kettő éjszakát töltöttünk a szállodába, a személyzet, az ételek választéka a tisztaság csillagos ötöst érdemel, biztos visszamegyünk és ajánlom mindenkinek nem fog csalódni. A Balaton közelsége a város központja, mégis csendes a kert szépsége nyugalmat áraszt. A gyerekek is nagyon jól érezték magukat a rossz idő ellenére is.