2023. június 7.a párjával járt itt 15 Nem biztosítják azt amit a web oldalukon hirdetnek. 2023. 06. 04. -07. között voltunk fp ellátással itt. A becsekkoláskor már láttuk a külső medence lezárva. Hogy meddig és miért kérdésünkre" nem volt jó idő"(2023. 06. 07). a víz 23 fokos volt a medencébe. A medence körül szabadon napozhattunk.
A hotel bejárata körül fölmunkákat végeznek ahol szintén részleges lezárások vannak. A reggelinél a kávéautomata ha felmondta a szolgálatot akkor termoszos kávét lehetett fogyasztani. Nyugdíjasok vagyunk az utolsó napon tízóra előtt leadtuk a szobát ahogyan lennie kell majd lefeküdtünk a teljesen üres wellness részlegbe egy ilyen abszolút kényelmetlen "hullámágyra" ugyanis vártuk a lányomat hogy jöjjön értünk. A "hotel vezér" aki ezt a kamerán keresztűl felfedezte 10. óra 20. perckor felszólított hogy semmi keresni valónk nincs a szállodába. Törzsvendégeknek voltunk.
2022. június 28.a párjával járt itt 25 A napozóágyakat már rég selejtezni kellet volna kiszakadozva kiheverve, az előző nap szemete (műanyag poharak üvegek chipek) nem voltak eltakaritva. Egy órával előbb 13 órakor érkeztünk a szállodába és a "wellnesst" fejenként 3000ft ért már egy órával elötte használhattuk volna csak hogy tele volt az egész strand mivel hogy külsős vendégek is jöhetnek se ágy se szék de másnap rájöttünk hogy nem is volt baj.
Állandó a zaj mivel a medencéktől 3 méterre a kerítés illetve a főút van alig van zöld terület. Egyszer volt. . .
2019. szeptember 16.a párjával járt itt 25 Tiszta rendes szàlloda de nem pihenésre relaxra alkalmas . Àllandóan zuhog a viz a külsó medencébe ezt reggel 8- este 8-ig kell mindenkinek hallgatnia. Kózben "koncert" a hangszórókból non stop.
Az igen csak jol klorozott medence vize amit a szalloda termal viznek nevez (de az ósszetételét senki sem ismeri a recepcion sem)
A reggeli 11óràg kellene hogy tartson de erröl szó sincs elpakolnak mindent mar kilenc óra utàn csak a maradék talàlható és az italos automatàkat is szétszedik hogy inni se lehessen . És 10 órakkor màr csak pénzért lehet kàvézni . Igy jàrtam hogy beteg voltam és reggel csak a pàrom evett valamit és én nekem màr fél 10 kor nem volt rà lehetóségem. Ide soha többet ez messze àll nagyon. az igazi vendéglàtàstól amit szerecsére utazàsaink alkalmàval eddig màshol mindig boldogan élvezhettúnk