2018. március 24.gyerekekkel járt itt 45 Nagyon tetszett maga a szálloda. Jó érzéssel töltött el, hogy Magyarország legrébben működő szállodájában lehettem. Életem során nagyon sok szállodában voltam Magyarországon és külföldön egyaránt. Ilyen kedves és mindig udvarias állandóan mosolygó személyzettel még nem találkoztam sehol.
A borongós esős,(havas) időjárást is feledtette a nagyszerű személyzet. A félpanziós ellátás szerintem *5-ös! ! ! A Wellnes részlegen a nagy medence víze lehetett volna 1-2 fokkal melegebb. A pihenő ágyak aránya a teltházas hétvégén lehetne mondjuk kettővel (hárommal több). Az össz kép nagyon jó és ajánlottam már másoknak is. Szerintem még fogunk ide visszamenni, mert szuperül éreztük magunkat. Tisztelettel,
Vámos Lehel
Kristály Imperial Hotel válasza
Tisztelt Vámos Lehel, köszönjük szépen értékelését, dícsérő szavait továbbítottuk Munkatársaink felé, hisz ezek a sorok mindenkinek nagyon jól esnek, és energiát adnak a kiváló teljesítményhez! Szeretettel várjuk vissza Önöket szállodánkba!
2018. március 31., , Kristály Imperial Hotel