2021. június 8.gyerekekkel járt itt 25 Nagyon vártuk a családommal, hogy a pandémia után végre elmehessünk egy kis pihenésre. Választásunk a Hotel Azúr Siófokra esett, de bárcsak máshogy döntöttünk volna. Igaz, hogy előszezonban (június első hete) jöttünk, de azért ez - a nem kevés kifizetett összegért - mégiscsak nevetséges, amit itt “kaptunk”.
A szálloda elhelyezkedése kitűnő, privát stranddal rendelkezik a Balaton parton. Az ételek finomak voltak. Aztán kb. ennyi is a pozitívum. . . Vasárnaptól csütörtökig foglaltunk, 3 éves kisfiúnkkal. Hétfő délelőtt elindultunk a wellness részlegbe, ahol is kiderült, hogy a benti részleg hétköznap nem üzemel. . . De a kinti medencéket nyugodtan használhattuk. Aha, igenám, csakhogy a kinti gyerekmedence vize jéghideg volt. . . Nemhogy a gyerek, de én sem szívesen másztam volna bele. . Köszönjük szépen! Pluszban használhattuk a “prémium” részleg wellness központját, ahol persze gyerekmedence (sem) volt. . . Ezt a lehetőséget is köszönjük szépen. Na meg persze arról nem is beszélve, hogy a prémium részleg vendégei nem voltak felettébb boldogok a gyerekektől, ami érthető is egyébként. Mindenellett a kültéri medencéknél nem üzemelt a bár (hétköznap ez sem üzemel természetesen), nem volt egy működő zuhanyzó sem, használható lábmosóról pedig ezek után már álmodni sem mertünk. . . Ha szerettünk volna inni egy jéghideg limonádét, vagy koktélt, esetleg álmaink netovábbjaként egy jégkrémet enni,végig kellett csattognunk az egész hotelen keresztül a recepció mellett található bárig. . . A Balaton vize pedig még csak 17 fokos volt, így az sajnos ezúttal nem volt opció. Nem, nincsenek extra igényeink, de azért ez egészen elfogadhatatlan, amit itt “családbarát, gyerekparadicsomként” hirdetnek. Köszönjük szépen, többet nem jövünk. És senkinek sem fogjuk ajánlani ezt a hotelt.